• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/ria

29.04.2023

14:41

ŠTA ĆE BITI SA BAJDENOM I ZELENSKIM?! Crne prognoze za lidere Ukrajine i Amerike u slučaju PROPASTI ofanzive! "Jedan će u Kaliforniju, a drugi..."

AP/Photo

Vesti

ŠTA ĆE BITI SA BAJDENOM I ZELENSKIM?! Crne prognoze za lidere Ukrajine i Amerike u slučaju PROPASTI ofanzive! "Jedan će u Kaliforniju, a drugi..."

Podeli vest

Predsednici Ukrajine i Sjedinjenih Država Volodimir Zelenski i Džo Bajden uskoro bi mogli da se povuku sa vlasti, piše Stiven Brajan za Asia Times .

U ne tako dalekoj budućnosti, Bajden će možda morati da napusti poziciju, a ukrajinski predsednik će "tražiti posao u Kaliforniji", navodi Brajan.

U članku se napominje da teškoće Oružanih snaga Ukrajine na frontu mogu dovesti do toga. Autor posebno ukazuje na nedostatak municije i opreme koji preti Kijevu ako se ofanzivna operacija oduži.

Jednostavno rečeno, zalihe gotovo da i ne postoje. SAD su uglavnom ostale bez municije i uništavaju zalihe u Južnoj Koreji i Izraelu – što je uzbunilo izraelske generale.

Po njegovom mišljenju, Bajdenov reizbor postaje sve udaljeniji jer njegova politika dovodi do kolapsa administracije Bele kuće. Brajan tvrdi da će on izgubiti izbore bez obzira na njegovo poljuljano mentalno stanje ili koliko mrtvih Ukrajinaca plaća cenu za njegove napore za reizbor.

- Bez pregovora, Rusi će pokušati da sistematski uništavaju nove brigade Ukrajine. Uz veće snage, promišljeniju taktiku, više vazdušnih snaga, sistema PVO i kopnene opreme, Rusi bi mogli poraziti ukrajinsku vojsku - zaključuje se u članku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pax_orion

pre 11 meseci

Lijepo je pisati gluposti. ne treba pameti za ovakve članke :D bolje se pitajte što će biti sa putinom za godinu dana i gdje je vulin. vulin već napusti srbiju koja tone :D

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija