• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/sputnik

01.05.2023

17:50

DOK MUKU MUČE SA VAGNEROM, STIŽE IM NEŠTO JOŠ STRAŠNIJE?! Kadirov objavio rat zapadnoj demokratiji! "Snažna vojska, u više država..."

Reuters

Vesti

DOK MUKU MUČE SA VAGNEROM, STIŽE IM NEŠTO JOŠ STRAŠNIJE?! Kadirov objavio rat zapadnoj demokratiji! "Snažna vojska, u više država..."

Podeli vest

Čečenski vođa je rekao da razmišlja o pravljenju vojske koja bi štitila interese potlačenih naroda.

Čečenski lider Ramzan Kadirov rekao je da razmišlja o stvaranju vojske koja bi štitila interese potlačenih naroda, rekao je novinarima tokom prezentacije naoružanja na Ruskom univerzitetu specijalnih snaga.

- U poslednje vreme mnogo razmišljam o formiranju snažne vojske koja bi mogla da se premešta u različite države i da štiti narode koje danas uništavaju i ubijaju zemlje, oni koji nameću svoju demokratiju - istakao je čečenski lider.

On je rekao da će ovu vojsku činiti isključivo patriote koji su spremne da daju svoje živote za uvođenje reda.

- Ovo je veoma težak put, ali mi tome težimo i idemo napred - dodao je Kadirov. 

Kadirov je ranije govorio o svojoj nameri da nakon završetka rada u državnoj službi formira privatnu vojnu kompaniju, prenosi Sputnjik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija