• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.05.2023

14:39

(VIDEO) ZASTRAŠUJUĆE! MOMENAT UDARA DRONA IZNAD KREMLJA! Eksplodirao odmah pored ruske zastave, Peskov se hitno oglasio!

Printscreen Telegram

Vesti

(VIDEO) ZASTRAŠUJUĆE! MOMENAT UDARA DRONA IZNAD KREMLJA! Eksplodirao odmah pored ruske zastave, Peskov se hitno oglasio!

Podeli vest

Ukrajina je tokom noći izvela dva napada dronovima sa namerom da napadnu rezidenciju ruskog predsednika Vladimira Putina u Kremlju, saopštile su ruske vlasti.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak eksplozije drona, a sudeći po video materijalu, on je eksplodirao odmah pored ruske zastave na zgradi Senata Kremlja.

Senat Kremlja se nalazi u severnom delu Kremlja, između muzeja Oružarnica moskovskog Kremlja i bivšeg, sada srušenog, Prezidijuma Kremlja.

Ruski Telegram kanali spekulišu da se radi o kineskom komercijalnom dronu Mugin-5, kojeg su napadači napunili eksplozivom.

Video je postavila u ranim jutarnjim satima grupa žitelja naselja koji gleda na Kremlj preko reke Mosvke i koji su preneli ruski mediji, uključujući Telegram i kanal vojne novinske kuće Zvezda.

 

 

Kremlj je saopštio da ruski predsednik nije povređen u ukrajinskom napadu i da u to vreme nije bio u Kremlju. Takođe su saopštili da se njegov radni raspored nije promenio.

Inače, u Moskvi su posle ovih izveštaja zabranjeni letovi dronova, saopštio je gradsko veće. Ali parada na Crvenom trgu 9. maja će se ipak održati, rekao je Putinov portparol Dmitrij Peskov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 1 godinu

Nije taj dron doleteo iz Ukrajine nego iz same Moskve i verovatno ga je navodio neki Rus ... U svakom slučaju, ne sumnjam da će ga FSB pronaći a onda mu ne bio u koži pri samoj pomisli šta ga čeka ...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija