• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.05.2023

18:24

PUCAO JOJ U GRUDI JER NIJE PRIHVATILA NJEGOVO UDVARANJE! Ruski komandant lišio života Ukrajinku nakon što je ignorisla njegove komplimente

Tanjug/AP

Vesti

PUCAO JOJ U GRUDI JER NIJE PRIHVATILA NJEGOVO UDVARANJE! Ruski komandant lišio života Ukrajinku nakon što je ignorisla njegove komplimente

Podeli vest

Ukrajina je podigla optužnicu protiv ruskog komandanta kojeg tereti za pucanje i ubistvo Ukrajinke tokom okupacije istočnog grada Izjuma, javlja Skaj njuz, pozivajući se na ukrajinsku policiju.

Policija je saopštila da je 39-godišnji ruski major, čije ime nije objavljeno, lično pucao u grudi 36-godišnjoj Ukrajinki, koja je ignorisala njegove "romantične" izjave. Incident se dogodio tokom ruske okupacije Izjuma, koji su ukrajinske snage oslobodile prošlog septembra. Od tada policija pokušava da utvrdi identitet ruskog vojnika koji je pucao i ubio ženu.

Ukrajinska policija navodi da je žena više puta ignorisala njegove "komplimente". Jednom prilikom, kada je otišla u štab ruskih snaga da se poveže na bežični internet i pozove brata, prišao joj je ruski major i pucao joj u grudi.

- Major je iskoristio priliku i odlučio da se osveti ženi koja ga je odbila. Pucao ju je direktno u grudi, a žrtva je od zadobijenih povreda preminula - saopštila je ukrajinska policija i dodala da je optužnica protiv Rusa major je poslat na sud.

Za krivično delo koje mu se stavlja na teret zaprećena je kazna od 10 godina do doživotnog zatvora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija