• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/telegraf.rs

12.05.2023

09:57

U POZADINI SE ČUJE "PUCAJ!" POLICAJCI UBILI MAJKU TROJE DECE! Horor tokom intervencije zbog porodičnog nasilja u Njujorku! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Printskrin

Vesti

U POZADINI SE ČUJE "PUCAJ!" POLICAJCI UBILI MAJKU TROJE DECE! Horor tokom intervencije zbog porodičnog nasilja u Njujorku! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Podeli vest

Policija u Njujorku upucala je mladu ženu u njenom domu tokom intervencije zbog porodičnog nasilja.

 

Ubistvo, koje su snimile kamere na uniformi policajca, dogodilo se u aprilu 2022. godine, nakon što je devojka potegla nož prilikom pokušaja privođenja.

Policija je dobila poziv zbog porodičnog nasilja u domu Džejmi Fejt (34) u gradiću koji se nalazi na oko 100 kilometara od grada Njujorka. U kući je živela Džejmi sa partnerom i njihovo troje dece.

Na snimku se vidi kako policajci izvode Fejt, koja ima povrede po licu iz jedne od soba u kući. Nedugo potom vidi se kako ona izvlači nešto iz svojih pantalona, a onda se čuje kako policajac govori: "Nož! Nož!".

Policajac potom kreće preko radio veze da poziva pojačanje, u pozadini se čuje kako drugi viče "pucaj", a Džejmin partner ih moli da ne potežu oružje.

Nedugo potom pucanj je odjeknuo, a Džejmi pada na pod. Odmah je proglašena mrtvom. Protiv policajaca koji su učestvovali u intervenciji vodi se istraga.

Nadležni navode da je čitav događaj tragičan, ali da je malo verovatno da će policajac odgovarati, s obzirom na to da je na njih potegnut nož.

- Ovo je tragičan događaj, i policajci će morati da žive sa ovim što se dogodilo. Nije lako povući oroz i lišiti nekoga života - rekao je Al Toređani, gradski supervizor.

Mediji pišu da je Džejmi u kući u Hajd Parku živela od januara 2020. godine, i da je na društvenim mrežama redovno postavljala statuse pune teorija zavere o kovidu-19. Džejmi je 2015. godine hapšena zbog saobraćajne nesreće koju je prouzrokovala vozeći u alkoholisanom stanju. Tri godine pre toga takođe je osuđena zbog vožnje pod uticajem alkohola.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija