• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.05.2023

17:24

JEZIV SNIMAK SA HAVAJA! Muškarac kamerom usnimio napad ajkule dok je pecao! Jedva ostao živ! (VIDEO)

youtube.com/printscreen

Vesti

JEZIV SNIMAK SA HAVAJA! Muškarac kamerom usnimio napad ajkule dok je pecao! Jedva ostao živ! (VIDEO)

Podeli vest

Skot Haraguči je pecao tri kilometra od ostrva Oahu na Havajima i snimio ulov GoPro kamerom.

Nakon što je uhvatio ribu, ostavio je uključenu kameru.

- Imao sam veoma lošu sreću što me je napao, ali mnogo sreće jer sam to snimio - rekao je Haraguči za lokalnu TV stanicu KITV.

Na video snimku koji je Haraguči postavio na Jutjub vidi se kako ajkula napada kajak i Haraguči kako vrišti od straha dok ga je skoro prevrnula. Čovek je tada uspeo da udari ajkulu, nakon čega se životinja vratila u morske dubine.

"Tigar ajkula! Napala me tigrasta ajkula!"

"Tigrova ajkula! Napala me tigrasta ajkula! Bože", može se čuti kako Haraguči viče nakon napada. On je na Jutjub kanalu napisao da se sve dogodilo tako brzo da nije baš razumeo šta se tačno dogodilo dok nije pogledao snimak kod kuće.

On je za KITV rekao da pretpostavlja da je ajkula lovila povređenu foku koju je video u blizini: „Mislim da je ajkula povredila foku. Čekala je da umre, vratila se i pomislila da sam foka, pa me je napala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija