• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/sputnik

24.05.2023

08:55

(VIDEO) BORELJ POMEŠAO BEOGRAD I RUSKI BELGOROD! Moskva zgranuta izjavom šefa spoljnopolitičke službe EU, reagovala Zaharova! "Frojdovski lapsus..."

Reuters

Vesti

(VIDEO) BORELJ POMEŠAO BEOGRAD I RUSKI BELGOROD! Moskva zgranuta izjavom šefa spoljnopolitičke službe EU, reagovala Zaharova! "Frojdovski lapsus..."

Podeli vest

Komentar šefa spoljnopolitičke službe Evropske unije Žozepa Borelja o napadu ukrajinske diverzantske grupe na Belgorodsku oblast je frojdovski lapsus, Boreljova izjava govori o tome da je prestao da bude dobar čovek, rekla je portparol Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova.

- Borelju se sve pomešalo – i Belgorodska oblast i Beograd. Verovatno je to frojdovski lapsus, jer kako su odnosili prema Beogradu, tako se odnose i prema svemu što izlazi iz njihovog vazalnog sistema - ocenila je Zaharova za radio Sputnjik.

Ona je istakla da Boreljove reči svedoče da je „prestao da bude pristojan čovek“.

- Ovo se ne tiče njegovog političkog položaja. Ovo je pitanje toga što su toliko već lagali da protivreče samima sebi, jer ta laž postaje očigledna, oni su apsolutno za podmseh sa tim potpuno lažnim izjavama koje već prelaze granice zdravog razuma - dodala je Zaharova.

Prethodno, na konferenciji za novinare na kraju sastanka ministara odbrane EU, posvećenom isporukama oružja Ukrajini, Borelj nije mogao da odgovori na pitanje o događajima u Belgorodskoj oblasti Rusije, permutovavši Belgorod u Rusiji i Beograd, prestonicu Srbije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina
Politika

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, zajedno sa ambasadorom Markom Đurićem, razgovarao je danas sa ambasadorima i predstavnicima zemalja Kvinte u Beogradu i predstavnikom Delegacije Evropske unije o neophodnosti formiranja ZSO, poslednjoj rundi dijaloga Beograda i Prištine, koji je nedavno održan u Briselu, kao i o političko-bezbednosnoj situaciji na KiM.

02.05.2024

14:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!
Ostali sportovi

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!

Naša bokserka Sara Ćirković koja je na Evropskom prvenstvu u Beogradu stigla do zlatnog odličja u kategoriji do 54 kilograma izjavila je na prijemu u zgradi Predsedništva da će maksimalno raditi kako bi osvojila medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

02.05.2024

11:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija