• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.05.2023

14:12

(VIDEO) OSTALI SAMO DUGMIĆI! RUSI OBJAVILI SNIMAK RAZORENIH AMERIČKIH VOZILA! Zajedno sa diverzantima ih razneli u paramparčad!

Printscreen Twitter

Vesti

(VIDEO) OSTALI SAMO DUGMIĆI! RUSI OBJAVILI SNIMAK RAZORENIH AMERIČKIH VOZILA! Zajedno sa diverzantima ih razneli u paramparčad!

Podeli vest

Ruski Telegram kanali objavili su fotografije i snimke uništenih vozila koje su proukrajinske snage koristile u napadu na Belgorodsku oblast.

U ponedeljak, 21. maja, u Belgorodskoj oblasti Rusije, koja se graniči sa Ukrajinom, izbile su borbe nakon što su grupe koje sebe nazivaju "ruskim partizanima", prešle ukrajinsku granicu do ruskih sela.

Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je juče da je odbacilo borce nazad preko granice, a više od njih 70 je likvidirano.

Snimci uništenih vozila proukrajinskih snaga dele se društvenim mrežama.

 

 

Prilikom vraćanja kontrole nad kontrolnim punktom Graivoron u Belgorodskoj oblasti, ruska vojska je potvrdila uništenje više od 10 komada opreme:

- 3 oklopna vozila američke proizvodnje "HMVVV" („Humvee“),

- 2 oklopna automobila američke proizvodnje "MaxxPRO"

- 1 oklopni automobil poljske proizvodnje  "AMZ Dzik";

- 1 oklopno vozilo Kraz "Kobra".

- nekoliko pikapova

"Njujork tajms" je danas objavio članak u kom tvrdi da objavljene slike i video snimci ukazuju na to da su proukrajinski borci koristili najmanje tri oklopna vozila američke proizvodnje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nebojša Berak

pre 1 godinu

A ko ce sada sugmiće da pronađe. Ni dugmići od njoh nisu ostali. Krajnje je vreme za veliku RUSKU OFANZIVU i zauzimanje HARKOVA I ODESE.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija