• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer

24.05.2023

21:18

(VIDEO) BELA KUĆA: PROVERAVAMO DA LI JE KIJEV KORISTIO AMERIČKA BORBENA VOZILA UNUTAR RUSIJE! Evo, da se ne mučite - ovo je vaš "hamvi" u Belgorodu!

Printskrin video

Vesti

(VIDEO) BELA KUĆA: PROVERAVAMO DA LI JE KIJEV KORISTIO AMERIČKA BORBENA VOZILA UNUTAR RUSIJE! Evo, da se ne mučite - ovo je vaš "hamvi" u Belgorodu!

Podeli vest

Zvanični Vašington proverava izveštaje u kojima se tvrdi da je Ukrajina koristila američka vojna vozila unutar teritorije Rusije, izjavio je danas na brifingu za novinare portparol Bele kuc"e Džon Kirbi.

Prema njegovim rečima, Kijevu je jasno ukazano da SAD ne podržavaju korišćenje američke (vojne) opreme za takve namene, prenosi Rojters.

Rusko ministarstvo odbrane saopštilo je u ponedeljak da su uništene ukrajinske nacionalističke diverzantske formacije koje su upale na teritoriju Belgorodske oblasti, u pograničnom pojasu prema Ukrajini, kao i da je tom prilikom "ubijeno više od 70 terorista".

Moskva je, podsetimo, objavilia i fotografije i video zapis uništenog američkog "hamvija" kojim su, između ostalog, Ukrajinci ili Ruski dobrovoljački korpus, upali na teritoriju Rusije u Belgorodsku oblast!

 

 

U napadu ukrajinske diverzantske grupe povređeno je osam civila, ali poginulih nije bilo, prenela je ranije agencija RIA Novosti.

Ako nije dovoljno, evo još dokaza!!!

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pax_orion

pre 10 meseci

Ni jednoga traga od guma da su Hummeri došli tu :D sve montaža :D na gumama ni traga prljavštine a jedna Hummer ima oštećenja od gelera a ne od upada u rov :D samo vi prenosite laži ministarstva obmane :D

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija