• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.05.2023

08:35

VRATA AVIONA OTVORILA SE USRED LETA, ŠOKANTAN SNIMAK KRUŽI MREŽAMA! (VIDEO)

Printskrin

Vesti

VRATA AVIONA OTVORILA SE USRED LETA, ŠOKANTAN SNIMAK KRUŽI MREŽAMA! (VIDEO)

Podeli vest

Na letu južnokorejske avio-kompanije "Azijana erlajns" došlo je do incidenta kada su se vrata aviona otvorila malo pre sletanja na aerodrom u gradu Tegu u petak, a na društvenim mrežama pojavio se snimak šokantnog prizora.

Na snimku se vidi kako su vrata otvorena, dok stvari putnika lete okolo. Oni sede na sedištima i ne pomeraju se.

Nekoliko putnika imalo je problema sa disanjem, ali je avion bezbedno sleteo, rekli su zvaničnici.

U avionu je bilo 194 ljudi, a nakon što je poleteo sa ostrva Čedžu u Južnoj Koreji, vrata su se iznenada otvorila, prema rečima zvaničnika.

Niko od 194 ljudi nije ispao iz aviona niti je povređen, ali su se neki putnici uspaničili, što je kod njih dovelo do problema sa disanjem i oni su odvedeni u bolnicu odmah nakon sletanja.

Za sada nije prijavljena ni šteta na avionu. Prema zvaničniku avio-kompanije, putnik koji je sedeo blizu izlaza rekao je da je dodirnuo ručicu vrata.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija