• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer DN

02.06.2023

07:30

VANZEMALJCI SU VEĆ DUGO MEĐU NAMA! Tvrdnje uglednog američkog profesora digle svet na noge

Printscreen You Tube

Vesti

VANZEMALJCI SU VEĆ DUGO MEĐU NAMA! Tvrdnje uglednog američkog profesora digle svet na noge

Podeli vest

Profesor čuvenog američkog Univerzteta Stenford dr Garry Nolan tvrdi da su vanzemaljci odavno među nama. Ugledni profesor, koji je svojevremeno radio i za CIA, na jednoj konferenciji na Menhetnu u Njujorku izjavio je da "postoji 100 odsto šanse" da su vanzemaljska bića u prošlosti posetila Zemlju, te da su i dalje prisutna na našoj planeti.

 Dr Nolan, inače imunolog koji je bio nominovan i za Nobelovu nagradu, kaže da su ljudi i ranije viđali vanzemaljce, ali da jednostavno nisu primetili ništa čudno kod njih. Objasnio je da to izgleda kao kad su južnoamerička plemena prvi put primetila španske brodove.

- Mislim da je u pitanju napredna forma inteligencije, koja koristi neku vrstu posrednika. Vanzemaljci ne šetaju među nama obučeni u ljudska odela. Postavili su nešto svoje ovde, na šta ja gledam kao na test inteligencije - objasnio je dr Nolan. 

On je istakao da ne veruje da bilo kakav vanzemaljski život želi da naškodi ljudima. 

- Neće nas oni napasti i oteti nam žene i decu. To me uopšte ne brine. Zanima me, međutim, kakve koristi čovečanstvo može da ima od vanzemaljske tehnologije koja se nalazi na Zemlji - kazao je dr Nolan. 

Ne nose ljudski kostim

Profesor Steforda je ispričao da ga je svojevremeno angažovala CIA da upotrebi svoju ekspertizu iz imunologije kako bi pomogao u razumevanju obolevanja osoba koje su bile u kontaktu sa "abnormalim letelicima". Kako je objasnio, pacijenti koje je pregledao imali su simptome u suštini identične onome što danas zovemo Havana sindrom. U pitanju su misteriozni zdravstveni problemi, koje su osetili uglavnom američki zvaničnici i vojnici stacionirani u inostranstvu. Oni su se žalili na neobične bolove i zvonjave u ušima, sve do problema sa pamćenjem. Uzrok tih problema dosad nije nađen, a sindrom je dobio ime po Havani jer je prvo prijavljen među američkim zvaničnicima na Kubi 2016. 

Foto: Pixabay

Tekst potpisa

Projekti NLO

Dr Nolan je, takođe, obznanio da je učestvovao u istraživanjima CIA, u programima koji su analizirali materijale navodno nađene na mestima preleta neidentifikovanih letećih objekata (NLO). Kaže da je bio u kontaktu sa nekoliko ljudi, koji su nekad radili ili su u to vreme bili angažovani na tajnim projektima neutralisanja posledica inženjeringa NLO. Profesor Stenforda čak tvrdi da je prošlog meseca pričao sa šest insajdera koji tvrde da su radili na mestima pada NLO-a.

Inače, priče o vanzemaljcima su toliko uzele maha u Americi, da je predsednik SAD Džo Bajden prošle godine potpisao zakon, prema kojem je Pentagon obavezan da odabranim senatorima preda strogo poverljive izveštaje o projektima NLO. Izveštaj tih senatora još nije dostušan javnosti, ali je šef Pentagonove kancelarije za rešenja anomalija svih vrsta Šon Kirkpatrik svedočio pred Senatom prošlog meseca, rekavši da još ne postoji čvrst dokaz postojanja vanzemaljaca.

 

Vanzemaljci žive na Saturnovom mesecu

Naučnici, koji proučavaju svemir, u šali znaju da kažu da, ukoliko vanzemaljci postoje u našem solarnom sistemu, oni sigurno žive na šestom po veličini mesecu planete Saturn - Enkeladu. U pitanju je jedan od 100 Saturnovih prirodnih satelita, ali je samo na njemu nađena slana voda, slična Zemljinim okeanima. Površina mu je prekrivena ledom debljine čak 19 kilometara, ispod kojeg se nalazi voda.  

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17