• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer

03.06.2023

19:12

(VIDEO) OPET BAJDEN! OVAJ PUT UDARIO JE GLAVOM U HELIKOPTER! Treba li testirati mentalno zdravlje šefa SAD! ON IMA CRVENO DUGME - ZABOGA!

APphoto

Vesti

(VIDEO) OPET BAJDEN! OVAJ PUT UDARIO JE GLAVOM U HELIKOPTER! Treba li testirati mentalno zdravlje šefa SAD! ON IMA CRVENO DUGME - ZABOGA!

Podeli vest

Džo Bajden i dalje ima publicite koji nije po volji ni njemu ni njegovoj Demokratskoj partiji. Izlazeći iz predsedničkog helikoptera, kojim se vraćao iz Kolorada gde je posrnuo i pao kako nikada dotad nije, udario je glavom u „dovratak" izlazeći iz te letelice.

To je odmah dalo priliku republikanskom predsedničkom kandidatu - bivšoj stalnoj predstavnici SAD u UN Niki Hejli - da istupi sa tvrdnjom da Bajden verovatno neće biti u stanju da odradiž do kraja svoj drugi mandat šefa države. Ako ga u novembru 2024-te uopšte  dobije.

- Bajden je najstariji predsednik u istoriji SAD. Ako bude ponovo izabran, u paru sa Kamalom Haris kao potpredsednikom države, moguće je da ćemo imati Haris u Beloj kući. Zato sam više puta pozivala na testiranje umnih sposobnosti naših političara i za ograničavanje njihovog manda - jasna je Hejli!
         
Prema istraživanju stručnjaka sa Harvarda, 57 odsto američkih glasača sumnja u mentalno zdravlje svog predsednika.

         
Inače, korisnici Tvitera skrenuli su pažnju na čudne đonove Bajdenovih cipela koje su snimile kamere nakon njegovog pada u Koloradu.
         
Prvo je američki novinar Beni Džonson ukazao da su to đonovi koje građani SAD  nikad nije trebalo da vide.
         
- Pretpostavljam da su to ortopedske cipele pravljene po meri sa potpeticama koje apsorbuju udarce. Imaju specijalna udubljenja, pa mislim da Bajden - da bi stajao uspravno i držao ravnotežu - njima staje specijalne „šiljke" ispred govornica sa kojih javno nastupa. Majkl Džekson je koristio takve cipele na sceni".
         
Drugi tviteraš je ukazao da su u Bajdenove cipele ugrađeni „magneti koji ga drže uspravno."
         
Američki predsednik se na ceremoniji u Koloradu spotaknuo o nekakav crni paket. Njegov prvi pokušaj da sam ustane bio je neuspešan.

Podsetimo, Predsednik SAD Džo Bajden se sapleo i pao na ceremoniji dodele diploma u američkoj vazduhoplovnoj akademiji u Koloradu. Bajden je poznat po gafovima, ali i padovima. Jednom je zabeleženo kako je pao sa bicikla, a poznato je i koliko mu problema prave i stepenice predsedničkog aviona.

Osim toga, rukovao se sa nevidljivim sagovornikom, dok su ga snimali objektivi brojnih fotografa. Kačio je i "ordenje sa leđa", a obavezan deo njegovog nastupa je i čitanje sa telepromptera! Svet je bio u šoku kada je spavao na važnim samitima...

Ima toga koliko hoćete!

Pogledajte i neke od najvećih gafofa američkog predsednika!!!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija