• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/sputnik

07.06.2023

18:55

SVETE, SPREMI SE! DA LI ĆE ZELENSKI ZAISTA DA URADI OVO?! Rusi uputili zastrašujuće upozorenje! "Mogući napadi širom planete!"

Reuters/Printscreen Twitter/Shutterstock

Vesti

SVETE, SPREMI SE! DA LI ĆE ZELENSKI ZAISTA DA URADI OVO?! Rusi uputili zastrašujuće upozorenje! "Mogući napadi širom planete!"

Podeli vest

Kijevski režim usled vojnih neuspeha razmatra mogućnost da digne u vazduh skladište istrošenog nuklearnog goriva u Harkovu, izjavila je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.

- Dobijamo informacije o drugim terorističkim aktima, prljavim metodama i planovima od kojih ne prezaju ukrajinski funkcioneri. Pošto ne postiže vojne uspehe u konfrontaciji sa Rusijom, kijevski režim razmatra mogućnost da digne u vazduh skladište istrošenog nuklearnog goriva u Harkovu i da nakon toga optuži Moskvu za raketni napad na nuklearni objekat - upozorila je Zaharova.

Po njenim rečima, to svedoči o potpunoj političkoj agoniji kijevskog režima.

- To je očigledno. Sami sebe su doveli na ivicu, saterali u ćorsokak i ne mogu da se izvuku. Ne mogu da smognu snage i priznaju da su nakon prodaje zemlje, naroda i sopstvene istorije prodali i sami sebe. Nemaju snage da priznaju i zato su prešli na tako velike terorističke napade i sabotaže - ocenila je Zaharova.

Ona smatra da se kijevski režim neće smiriti, nego da će izvoditi ekstremističke, terorističke napade širom sveta.

- Kijevski režim nikada neće moći da bude drugačiji. To je njihovo pravo lice. Međutim, nikakvi trikovi, nikakve provokacije anglosaksonskog političkog sveta neće uticati na ciljeve i zadatke na globalnom planu o kojima je rusko rukovodstvo govorilo - poručila je Zaharova.

Kako je dodala, ma koliko Zapad težio ka tome da „napumpa kijevski režim oružjem kako bi naneo što više štete Rusiji, njihovi napori su uzaludni“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milankukic

pre 10 meseci

ako ide po onoj staroj da MANIJACI /LUDACI PRVO NAPADAJU svoje onda je super jer ce krenuti na amere,nemce.britance.francuze i tako treba jer su ga oni i napravili kao sto su napravili i ALKAIDU I DRUA ZLA

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija