• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: informer.rs

09.06.2023

13:16

POGINUO TINEJDŽER! Bežao od policije, ubila ga hitna pomoć!

EPA

Vesti

POGINUO TINEJDŽER! Bežao od policije, ubila ga hitna pomoć!

Podeli vest

Tinejdžer Sol Kokson (15) poginuo je juče u engleskom gradu Salfordu u blizini Mančestera bežeći od policije električnim biciklom. Nesrećni dečak nastradao je kad je na njega naletelo vozilo hitne pomoći.

Saobraćajna policija krenula je kolima za Koksonom zbog prekršaja koji je napravio, ali je u jednom trenutku odustala od potere jer je on ušao u ulicu čiji je ulaz bio blokiran stubićima. Međutim, kad je tinejžer ponovo izašao na kolovoz, udarilo ga je sanitetsko vozilo.

Foto: Društvene mreže

NASTRADAO Sol Kokson


Policija u Mančesteru saopštila je da sektor unutrašnje kontrole (IOPC) započeo istragu kako bi se utvrdilo da li saobraćajci snose odgovornost za pogibiju dečaka.


"U skladu sa protokolom u ovakvim situacijama, IOPC sprovodi istragu. Naše misli su uz porodicu i prijatelje tragično nastradalog dečaka", saopštila je policija.


U međuvremenu, građani su počeli da se okupljaju na mestu nesreće i da pale sveće. Koksonova sestra se oglasila na društvenim mrežama.


"Reči ne mogu da opišu šta trenutno osećam. Počivaj u miru Sole, volim te", napisala je sestra stradalog dečaka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija