• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Mediji

12.06.2023

11:43

(VIDEO) BERLUSKONI NIJE MOGAO BEZ "BUNGA-BUNGA" ŽURKI! Zbog njih je završio na sudu, mediji su ga razapinjali, pala je Vlada...

Reuters

Vesti

(VIDEO) BERLUSKONI NIJE MOGAO BEZ "BUNGA-BUNGA" ŽURKI! Zbog njih je završio na sudu, mediji su ga razapinjali, pala je Vlada...

Podeli vest

Bivši premijer Italije Silvio Berluskoni poznat je po mnogo čemu, ali je njegovo imidž neodvojiv od takozvanih "bunga-bunga" žurki koje je priređivao u svojoj vili! Italijanski sud, međutim, nije našao dovoljno dokaza da je Berluskoni koristio usluge prostitutki, često i maloletnih, da je podmićivao svedoke, pa ga je u februaru 2023. oslobodio optužbi!

Posetioci "bunga-bunga" žurki bile su mnoge poznate ličnosti i političari! Žurke su, makar, prema svedočenju, učesnika bile brutalne i pikantne! 

Manekenka Iman Fadil posvedočila je da je prilikom jedne od žurki videla kako se žene obučene u kostime časnih sestara i policajki skidaju za Berluskonija i njegove prijatelje.

- Prilikom prvog dolaska u vilu dobila sam 2.000 evra u gotovini lično od Berluskonija, koji je tada rekao: 'Bez uvrede'.

Fadil je ispričala da je te noći videla dve mlade žene u "crnim tunikama, sa belim velovima i krstovima" kako zavodljivo plešu pred Berluskonijem, skidajući jedan po jedan komad odeće".

Jedna od njih je bila Nikol Mineti, bivša zubarka kod koje je Berluskoni nameštao vilicu nakon napada, u decembru 2009. Mineti je potom postala predstavnica Berluskonijeve stranke u Savetu za regiju Lombardija.

Berluskoni je, podsetimo, bio optužen i da je platio 24 osobe, uglavnom mlade goste na njegovim Bunga Bunga zabavama, da lažno svedoče na suđenju i kažu da nije platio seks sa 17-godišnjom marokanskom plesačicom iz noćnog kluba.

U prvostepenoj presudi koja je pročitana na sudu, sudija je rekao da nema dovoljno dokaza. I apelacioni sud je presudio da, iako je platio tinejdžerki za seks, nije bilo dokaza da je znao da je maloletna. I Ostalih 28 saoptuženih su svi oslobođeni.

Skandal oko "Bunga Bunga" žurki doprineo je Berluskonijevom padu sa mestu premijera 2011. što je označilo kraj njegove četvrte vlade.

Bunga-bunga je krenula 2010!

Termin „bunga-bunga" nastao je 2010. kad je Berluskoni optužen da je imao seks s maloletnom prostitutkom, što je došlo i do suda, na kome se Italijan branio rečima da nije znao da je prostitutka maloletna.
Berluskoni (86) je tada negirao optužbe i rekao da je žrtva višegodišnje zavere sudija da ga proteraju iz politike.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

UMRO SILVIO BERLUSKONI!
Planeta

UMRO SILVIO BERLUSKONI!

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni preminuo je u bolnici u Milanu, javili su italijanski mediji.

12.06.2023

10:43

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija