• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer

13.06.2023

22:14

(FOTO/VIDEO) TRAMP UHAPŠEN, PA OSLOBOĐEN! SUD MU DOZVOLIO DA NAPUSTI SUDNICU BEZ POSEBNIH USLOVA - nema opasnosti da će pobeći!

EPA

Vesti

(FOTO/VIDEO) TRAMP UHAPŠEN, PA OSLOBOĐEN! SUD MU DOZVOLIO DA NAPUSTI SUDNICU BEZ POSEBNIH USLOVA - nema opasnosti da će pobeći!

Podeli vest

Sud je oslobodio bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa jer je ustanovio da nema opasnosti da će pobeći.

Trampu je dozvoljeno da napusti sudnicu bez posebnih uslova.

Prema pisanju američkih medija, ceo postupak je trajao nekoliko minuta. Trampov saradnik Volt Naut se takođe izjasnio da nije kriv po optužnici za opstruisanje vladinih napora da preuzme dokumenta.

Podsetimo, Bivši američki predsednik Donald Tramp stigao je u federalni sud u Majamiju, pred kojim se našao zbog 37 tačaka optužnice, koja je podignuta protiv njega. On je tada i zvanično uhapšen, nakon što je procesuiran.

Tramp je stigao u zgradu suda, a po dolasku na sud, zadržan je u autu, sa jakim obezbeđenjem.

Skaj njuz je pitao bivšeg predsednika kako se oseća uoči pojavljivanja pred sudom, a Tramp je odgovorio: „Sjajno."

Suočen je sa šest optužbi za kaznena dela, uključujući zaveru za ometanje pravde, skrivanje dokumenta ili zapisa, prikrivanje dokumenta i prikrivanje dokumenta u saveznoj istrazi. Svaka optužba "donosi" zatvorsku kaznu od 20 godina.

Tramp besan, imamo korumpiranu zemlju koja propada!

Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je nakon saslušanja po optužnici za zadržavanje poverljivih dokumenata da su SAD korumpirana država.
- Imamo zemlju koja je korumpirana, koja nema granice. Imamo zemlju koja nema ništa osim problema - poručio je Tramp u jednoj pekari, nakon što je napustio sud u Majamiju, prenosi Skaj njuz.
On je dodao da je američka nacija u padu i da, u takvoj situaciji, "oni rade ovakve stvari", misleći na članove Demokratske stranke.
- Imamo zemlju koja propada kao nikada ranije i ne možemo da dozvolimo da se to desi - rekao je Tramp.
Bivši predsednik SAD se prethodno izjasnio da nije kriv po optužnici u 37 tačaka za zloupotrebu poverljivih dokumenata.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija