• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer DN

23.06.2023

00:15

MASK ZAKAZAO ZAKERBERGU BORBU U RINGU! Meč bi mogao da bude održan u "Vegas oktagonu"! KLADIONICE NA NOGAMA?!

Fotoilustracija/AP/Reuters

Vesti

MASK ZAKAZAO ZAKERBERGU BORBU U RINGU! Meč bi mogao da bude održan u "Vegas oktagonu"! KLADIONICE NA NOGAMA?!

Podeli vest

Vlasnik Tvitera Ilon Mask izazvao je šefa Fejsbuka i Instagrama Marka Zakerberga na borbu u ringu. Meč bi mogao da bude održan u "Vegas oktagonu", gde su organizovani šampionati u ultimat fajtu, ali datum još nije zakazan.

Mask je, naime, juče na svojoj društvenoj mreži ismejao Zakerbergovu kompaniju "Meta", koja pokušava da pokrene platformu za mikroblogovanje, a koja će biti konkurencija Tviteru.

- Siguran sam da Zemlja jedva čeka da bude isključivo pod Zakerbergovom šapom bez drugih opcija - napisao je Mask na Tviteru.

On je zatim predložio "borbu u kavezu" s vlasnikom Fejbsuka, "ako je i on za to". Zakerberg je odgovorio na Instagramu, napisavši: "Pošalji mi lokaciju", a Mask je naveo: "Vegas oktagon".

Ukoliko se ovaj meč zaista dogodi, šef Fejsbuka je u velikoj prednosti u odnosu na Maska. Zakerberg je, naime, počeo da trenira brazilski džiju-džicu tokom pandemije koronavirusa, a čak je počeo i da se takmiči. Prošlog meseca je odneo prvu pobedu, i to na lokalnom turniru u Kaliforniji.

S druge strane, Ilon Mask, prema sopstvenom priznanju, ima višak kilograma i stalno traži načine da ih se reši. Nije ni upola dobroj formi kao Zakerberg.

Velika je verovatnoća, ipak, da se meč neće dogoditi. Mask je u više navrata priznao da je svojim tvitovima "sam sebi pucao u nogu", te se pretpostavlja da će pokušati da se izvuče iz zakazane tuče.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija