• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/tanjug

28.06.2023

08:14

(VIDEO) Ratno stanje  u Parizu! Besna rulja zapalila automobile i osnovnu školu nakon što je policajac ubio 17-godišnjaka!

Printskrin

Vesti

(VIDEO) Ratno stanje u Parizu! Besna rulja zapalila automobile i osnovnu školu nakon što je policajac ubio 17-godišnjaka!

Podeli vest

Ulični nemiri potresli su parisko predgrađe Nanter, nakon što je policijac ubio u 17-godišnjeg mladića prilikom saobraćajne kontrole.

Besna rulja zapalila je kontejnere, automobile i osnovnu školu, a radnike hitnih službi gađali su velikom količinom pirotehničkih sredstava, saopštile su gradske vlasti.

Izgrednici su podigli barikade između višespratnica i ometali vatrogasce u intervenciji.

Francusko tužilaštvo je danas saopštilo da vodi istragu protiv policajca koji je juče rano ujutru ubio mladića nakon što je odbio da zaustavi svoj auto. U policijskom saopštenju se navodi da je policajac pucao na automobil, nakon čega je vozač preminuo od zadobijenih rana. Dodaje se da je jedan putnik priveden i ubrzo pušten, ali da policija nije uspela da kontaktira drugog putnika, prenosi Rojters.

 

 

Kako se navodi, vozač je odranije poznat francuskoj policiji zbog toga što je odbijao da zaustavi vozilo.

Ministar unutrašnjih poslova Žerald Darmanen saopštio je da Generalni inspektorat nacionalne policije sprovodi istragu "kako bi se rasvetlile okolnosti ove drame".

 

 

Prošle godine je zabeleženo rekordnih 13 smrtnih slučajeva povezanih sa pucnjavom policajaca tokom regulisanja saobraćaja, a ove godine je reč o drugom takvom smrtnom slučaju.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija