• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.06.2023

11:17

Novi šok, primećeni čudni tragovi na Bajdenovom licu! Šta se dešava sa američkim predsednikom?! (FOTO)

EPA

Vesti

Novi šok, primećeni čudni tragovi na Bajdenovom licu! Šta se dešava sa američkim predsednikom?! (FOTO)

Podeli vest

Predsednik SAD Džo Bajden (80) izašao je juče iz Bele kuće sa vidljivim tragovima na licu, što je izazvalo buru u javnosti.

Ubrzo je saopšteno da predsednik SAD koristi CPAP aparat za lečenje apneje (prekid disanja) u snu.

- Predsednik je 2008. godine otkrio svoju istoriju apneje u snu u detaljnim medicinskim izveštajima. Sinoć je koristio CPAP mašinu što je uobičajeno za ljude sa tom bolešću - rekao je portparol Bele kuće Endrju Bejts za Dejli mejl na pitanje o tragovima na predsednikovom licu.

Foto: Reuters

 

 

Džo Bajden je poslednjih nedelja počeo da koristi aparat za kontinuirani pozitivan pritisak u disajnim putevima koji je kolokvijalno poznat kao CPAP.

Blumberg je prvi objavio da Bajden koristi uređaj CPAP. Izvor televizije je rekao da to nije podstaknuto novim zdravstvenim stanjem ili uslovima okoline.

Foto: Reuters

 

 

Bajdenova apneja u snu poznata je od oktobra 2008. godine kad je Barak Obama tokom kampanje objavio medicinsku dokumentaciju potpredsedničkog kandidata uoči predsedničkih izbora.

Lekari su verovali da je Bajdenov nepravilan otkucaj srca, poznat kao atrijalna fibrilacija, verovatno povezan sa njegovom apnejom u snu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija