• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.06.2023

17:12

Putin ima važan plan za promociju domaćih brendova u vreme sankcija: Zbog odlaska zapadnih kompanija, svet se nije srušio, naprotiv!

Tanjug/AP

Vesti

Putin ima važan plan za promociju domaćih brendova u vreme sankcija: Zbog odlaska zapadnih kompanija, svet se nije srušio, naprotiv!

Podeli vest

Rusiji je potrebna politika usmerena ka promociji domaćih brendova na svetskom tržištu, izjavio je danas predsednik ove zemlje Vladimir Putin na plenarnoj sednici foruma "Snažne ideje za novo doba"

Putin smatra da ruske brendove treba promovisati na svim nivoima, kako u državnim i privatnim medijima, tako i na društvenim mrežama i putem novih medija, prenose RIA Novosti.

Predsednik Rusije je naglasio da svaki region ove zemlje treba da ima svoje programe promocije lokalnih brendova.

- Želim da me sada čuju moje kolege u regionima Rusije. Ovo nije neka šala, ovo je veoma važan pravac zajedničkog rada. Na kraju krajeva, u gradovima i manjim mestima počinje put malih preduzeća, počinju lokalni brendovi...ali počinje i put ka sveruskoj slavi - objasnio je Putin.

Smatra da trenutna situacija sa zapadnim sankcijama može da pomogne domaćim privrednicima.

- Kao što sam to rekao više puta, zbog sankcija, zbog odlaska zapadnih kompanija, svet se nije srušio, naprotiv. Mogućnosti za ruske preduzetnike su se višestruko proširile - tvrdi ruski predsednik.

Prema rečima Putina, neke strane kompanije su "izlazak sa ruskog tržišta pretvorile u PR kampanju", ali izrazio je sumnju u uspeh takve strategije. On je istakao da "nijedan monopol nije večan" i da su ruske kompanije spremne za konkurenciju, što su već dokazale.

- Važno je da se sada pomogne ruskim proizvođačima kako bi Rusija imala svoje brendove na koje može da bude ponosna cela zemlja, brendove koji će biti prepoznatljivi kako u Rusiji, tako i u celom svetu - zaključio je šef ruske države.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija