• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/daily mail

30.06.2023

12:17

Auuu, Makrona će razapeti zbog ovog snimka! Pogledajte šta radi predsednik dok mu je zemlja u plamenu! (VIDEO)

Printskrin Tviter

Vesti

Auuu, Makrona će razapeti zbog ovog snimka! Pogledajte šta radi predsednik dok mu je zemlja u plamenu! (VIDEO)

Podeli vest

Francsuki predsednik Emanuel Makron snimljen je kako pleše celu noć u četvrtak uveče, dok su izgrednici ponovo izašli na ulice treću noć zaredom nakon policijskog ubistva tinejdžera u Parizu.

Usred pljačke luksuznih izloga u centru Pariza, gnev je nastavio da raste jer je francuski predsednik viđen kako se zabavlja sa Eltonom Džonom dok je njegova zemlja gorela.

Makron je snimljen u četvrtak uveče u pariskoj Akor Areni, kako gleda pevača na njegovoj oproštajnoj turneji, dok su demonstranti izazvali haos u prestonici nakon što je u utorak policajac upucao 17-godišnjaka francusko-alžirskog porekla identifikovanog kao Nahel nakon što je odbio da zaustavi automobil.

Bande su sinoć snimljene kako pljačkaju prodavnice, ciljajući poznate brendove, kao luksuzne prodavnice pored Luvra. Horde pljačkaša snimljene su kako razbijaju izloge i upadaju u radnje.

Francusko ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je oko 249 policajaca povređeno u sinoćnjem nasilju dok je Makron sazvao hitan sastanak u svojoj vladi posle noći nasilja i nemira.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija