• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.07.2023

16:22

Oglasile se baka i majka tinejdžera koji je ubijen u Francuskoj i poslale jaku poruku

EPA/profimedia

Vesti

Oglasile se baka i majka tinejdžera koji je ubijen u Francuskoj i poslale jaku poruku

Podeli vest

Baka 17-godišnjeg dečaka Nahela M, koga je policija upucala iz neposredne blizine jer nije želeo da zaustavi automobil, izjavila je danas da smatra da počinioci nasilja "koriste (njenog unuka) kao izgovor".

Baka tinejdžera Nahela M. (17), koga je policija upucala iz neposredne blizine jer nije želeo da zaustavi automobil, izjavila je danas da smatra da počinioci nasilja "koriste njenog unuka kao izgovor".

- Neka ne razbijaju škole, neka ne razbijaju autobuse - rekla je 70-godišnja Nahelova baka, prenela je francuska televizija BFM TV.

Ona je navela da je umorna.

- Gotovo je, za moju kćerku više nema života - rekla je ona posle smrti unuka.

I Nahelova majka, identifikovana kao Munija M., rekla je televiziji Frans 5 da je ljuta na policajca koji je ubio njenog unuka, ali ne i na policiju.

- Video je malog klinca arapskog izgleda, hteo je da mu oduzme život - kazala je ona.

Munija M. je istakla da "policajac ne može uzeti pištolj i pucati na našu decu, oduzimati živote našoj deci". Širom Francuske traju neredi od utorka, kada je policajac pucao i ubio 17-godišnjaka koji, kako je navedeno, nije zaustavio automobil.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Lider ZLF - Lažov od starta!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Lider ZLF - Lažov od starta!

Prekjuče 21.6.2024. godine, na konstitutivnoj sednici Skupštine grada Beograda, jedan od novih lidera stranke Zeleno levi front (Ne davimo Beograd), Branislav Dimitrijević, je u svom prvom obraćanju pred Skupštinom grada, masno slagao.

23.06.2024

18:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

A kazna za "Ubij Srbina!"?! Hitno se oglasio FSS!
EURO 2024

A kazna za "Ubij Srbina!"?! Hitno se oglasio FSS!

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Jovan Šurbatović izjavio je danas da će FSS zauzeti stav o kaznama za FS Hrvatske (HNS) i FS Albanije (FSHF) kada dobije zvaničnu odluku Evropske fudbalske unije (UEFA).

23.06.2024

17:05

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija