• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/tanjug

09.07.2023

12:00

(STRAVIČAN SNIMAK) Monstrum na skuteru redom ubija ljude po gradu!

Printscreen Twitter

Vesti

(STRAVIČAN SNIMAK) Monstrum na skuteru redom ubija ljude po gradu!

Podeli vest

Na društvenim mrežama pojavili su se stravični snimci pucnjave sa ulica Njujorka. U više nasumičnih napada, jedna osoba je ubijena, a tri su ranjene.

Naoružani napadač vozio je skuter bez registarskih oznaka i otvorio u subotu vatru na pet različitih lokacija na Jamajci, kvartu u okrugu Kvins, i u Bruklinu, saopštila je njujorška policija.

Na snimku koji policija ima vidi se kako osumnjičeni prilazi žrtvi s leđa na skuteru i ispaljuje jedan hitac.

 

 

Potom je 17 minuta kasnije, isti osumnjičeni pucao iz pištolja na 87-godišnjeg muškarca u Kvinsu, navela je policija Žrtva, koja je jednom pogođena u leđa, podlegla je povredama nakon što je prebačena u bolnicu, izjavio je policijski zvaničnik.

 

 

Priveden je 25-godišnji muškarac i pronađen je sa pištoljem kalibra 9 mm sa produženim okvirom, navodi se u saopštenju policije. "Ne znamo motiv. Čini se da je ovo zapravo nasumično.

- U ovom trenutku, na osnovu video snimaka kojima raspolažemo, verujemo da on nikoga ne cilja, nikoga ne prati. Dok se vozi na svom skuteru, nasumično puca u ljude - izjavio je zvaničnik policije.

Policija je saopštila da su sve četiri žrtve muškarci. Pet pucnjava trajale su skoro pola sata i počele su u subotu oko 11.10 u Bruklinu, gde je 21-godišnji muškarac jednom pogođen u levo rame.

On je dodao da kada je policija stigla na lice mesta, saznala je za još jednu pucnjavu u kojoj niko nije pogođen iz vatrenog oružja i da su brojni svedoci izjavili da su videli čoveka kako se vozi skuterom i „nasumično puca na grupu ljudi“.

Četvrta pucnjava dogodila se u 11.35 časova kada je 44-godišnji muškarac upucan u obraz, hospitalizovan je i u kritičnom je stanju. Manje od minut kasnije, osumnjičeni je pucao u desno rame 63-godišnjeg muškarca.

I ova žrtva je hospitalizovana i u stabilnom je stanju, saopštila je policija. Policija je saopštila da je napadač koristio isto oružje u svih pet incidenata i da je osumnjičeni koji je uhapšen već od ranije imao krivični dosije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija