• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.07.2023

09:12

(HOROR VIDEO) Kinezi objavili snimak masakra u vrtiću, prizor je stravičan!

Printscreen Twitter

Vesti

(HOROR VIDEO) Kinezi objavili snimak masakra u vrtiću, prizor je stravičan!

Podeli vest

Na društvenim mrežama objavljen je jeziv snimak masakra u kineskom vrtiću, u kojem je život izgubilo šestoro ljudi.

Prema prvim informacijama, u obdaništu u gradu Guangdongu ubijen je jedan vaspitač, dvoje roditelja i troje dece. Napad se dogodio oko 7.40 časova po lokalnom vremenu, a osumnjičeni je uhapšen posle 20 minuta, javlja BBC pozivajući se na policiju.

Policija nije otkrila nikakve detalje ni o žrtvama, ni o napadu. Frans pres takođe piše da su žrtve vaspitač, dvoje roditelja i troje mališana.

PAŽNJA! UZNEMIRIJUĆI VIDEO!

 

 

Kako je saopštila tamošnja policija, uhapšen je 25-godišnji muškarac s prezimenom Vu u gradu Lijanđijang. Uzrok napada se istražuje, ali policija je saopštila da je napad bio planiran.

Ovakvi slučajevi su vrlo retki u Kini, ali zemlja beleži porast napada proteklih godina, uključujući i one u školama i vrtićima.

BBC podseća na avgust prošle godine kad je napadač s nožem upao u vrtić u jugoistočnoj provinciji Đijangksi ubivši tri osobe i ranivši šest drugih.

U aprilu 2021. godine dvoje dece je poginulo, a 16 drugih je ozleđeno u masovnom napadu nožem u gradu Beiliju. U oktobru 2018. godine 14 dece je povređeno u napadu nožem u vrtiću na jugozapadu Kine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Uspešno održana konferencija Lepota žene!
Moda i lepota

Uspešno održana konferencija Lepota žene!

Konferenciju "Lepota žene" drugu godinu za redom organizovala je agencija "Advertising Solutions", na čelu sa Natašom Vulin. Tokom celodnevnog programa, 21. maja, u prostoru Jugoslovenske kinoteke govorilo se o ženama kroz prizmu zdravlja, snage, pobede i lepote.

22.05.2024

16:37

Džet set

Srbija