• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/mediji

16.07.2023

06:55

Ako Kijev ovo uradi, Rusi će reagovati kao na nuklearnu bombu! Američki obaveštajac poslao jezivo upozorenje!

Printscreen You Tube, Tanjug/AP

Vesti

Ako Kijev ovo uradi, Rusi će reagovati kao na nuklearnu bombu! Američki obaveštajac poslao jezivo upozorenje!

Podeli vest

Rusija je upozorila Zapad na posledice slanja aviona F-16 koji mogu da nose nuklearno oružje Oružanim snagama Ukrajine, rekao je bivši američki obaveštajac Skot Riter u intervjuu za Jutjub kanal "The Geopolitics In Conflict Show".

- Ako date F-16 Ukrajini, svaki put kada poleti, Rusija će pretpostaviti da je avion poneo nuklearnu bombu i reagovati kako treba. Nemojte to da radite - rekao je oficir.

Ranije je ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov primetio da Vašington i njegovi NATO sateliti stvaraju rizike od direktnog oružanog sukoba sa Moskvom, pokušavajući da Kijevu isporuče američke lovce F-16.

Kako je ministar pojasnio, Rusija je obavestila SAD, Britaniju i Francusku da neće zanemariti sposobnost ovih letelica da nose nuklearno oružje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija