• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/ria

17.07.2023

12:22

Da li je Zelenski zaista spreman na ovo?! Američki pukovnik zaledio planetu: Iz očaja će ih lansirati!

AP/Reuters/Fotoilustracija

Vesti

Da li je Zelenski zaista spreman na ovo?! Američki pukovnik zaledio planetu: Iz očaja će ih lansirati!

Podeli vest

Ukrajina gubi sukob, zbog toga bi njen predsednik Volodimir Zelenski mogao iz očaja da lansira rakete na Rusiju, rekao je pukovnik Daglas Mekgregor, bivši savetnik šefa Pentagona na svom Jutjub kanalu.

- Oni (ukrajinsko rukovodstvo – prim. aut.) znaju da su izgubili. Njihove trupe se raspadaju. A šta će ovaj čovek, Zelenski, najverovatnije da radi sa oružjem koje može da pogodi rusku teritoriju? On će da ga iskoristi - rekao je oficir.

Prema njegovim rečima, nema potrebe za snabdevanjem Ukrajine oružjem koje bi moglo da uvuče SAD i NATO u sukob sa Rusijom.

- Zašto mu Sjedinjene Države uopšte daju oružje? Na kraju krajeva, on je očajan i želi da nas uvuče u vojni sukob sa Rusijom - rezimirao je Mekgregor.

Ranije je oficir upozorio da je Ukrajina na ivici potpunog kolapsa i da bi mogla da počne da se urušava iznutra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Vazdušni prostor predstavlja suverenitet jedne zemlje, a "rafali" su idealni za njegovo čuvanje! Sve pilote raduje nabavka novih aviona! (VIDEO)
Live TV

Vazdušni prostor predstavlja suverenitet jedne zemlje, a "rafali" su idealni za njegovo čuvanje! Sve pilote raduje nabavka novih aviona! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je nedavno, povodom medijskih objava da će Srbija svoje ratne avione MiG-29 ustupiti Ukrajini, da on nikada u životu to ne bi uradio i da migove "nikome na svetu, ni za šta na svetu, ne bi dao". Ove izjave, ali i nabavku francuskih "rafala" komentarisao je penzionisani vojni pilot Boriša Mandić tokom svog gostovanja u "Info jutru".

06.09.2024

09:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija