• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Fakti

21.07.2023

06:30

"Ruska vojska kreće za tri nedelje!" Bivši visoki oficir najavljuje šokantan preokret u Ukrajini, Moskva čeka ovaj potez Zapada!

AP/Photo

Vesti

"Ruska vojska kreće za tri nedelje!" Bivši visoki oficir najavljuje šokantan preokret u Ukrajini, Moskva čeka ovaj potez Zapada!

Podeli vest

Rusija sprema iznenađenje za Kijev na frontu!

- Ako sada Zapad ne smisli nešto vanredno, ne pošalje svoje trupe, ili, na primer, ne udari po našim položajima da bismo morali da menjamo planove, verujem da će u roku od dve do tri nedelje uslediti korenita promena u toku naše specijalne operacije u Ukrajini izjavio je moskovski vojni ekspert, bivši visoki oficir ruskih specijalnih snaga Anatolij Matvijčuk, piše portal Fakti.

Upitan kolika je verovatnoća da će Oružane snage Ukrajine preći iz kontraofanzive u stratešku odbranu i kako će to uticati na rusku vojsku, rekao je:

- Oni su već prešli na stratešku odbranu. Tako je bilo u Artjomovsku (Bahmutu), u Mariupolju… Svi smo videli šta se tamo dogodilo. U svakom slučaju, naše trupe će uništiti i tu odbranu jer smo nadmoćni i brojčano i po vatrenoj moći, uključujući i avijaciju.

Povodom tvrdnji kabineta ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog da će njegova armija do novembra 2023. već izvoditi operacije na Krimu, ukazao je:

- Sposobni su jedino da raketama dobijenim sa Zapada gađaju Krim. Mislim da je naše vojno rukovodstvo spremno za takav scenario, a sistemi PVO su već ojačani.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija