• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.07.2023

17:27

Nezapamćen zločin u Austriji: Majka ubila dvoje dece, navodno ih utopila u bazenu, a zatim pokušala samoubistvo!

EPA/CHRISTIAN BRUNA

Vesti

Nezapamćen zločin u Austriji: Majka ubila dvoje dece, navodno ih utopila u bazenu, a zatim pokušala samoubistvo!

Podeli vest

Zastrašujuća vest potresla je danas nakon podneva Austriju!

Austrijska televizija ORF i ostali mediji prenose da je majka (36) ubila dve ćerke od kojih je starija imala sedam godina, a mlađa svega sedam meseci.

Jeziv zločin dogodio se u Abzdorfu kraj Tulina u Donjoj Austriji, prenosi Fenix-magazin.

Nakon toga, majka monstrum je sela u automobil i pokušala da izvrši samoubistvo, udarivši u drvo na putu. Ona je u nesreći povređena i prebačena je u obližnju bolnicu, ali prema rečima portparola donjoaustrijske policije, njen život nije životno ugrožen.

Otac nastradale dece pozvao policiju

Ovaj užas, kako prenose mediji, počeo je jutros u 9.30 kada je otac dvoje dece pozvao policiju i rekao „da ga je zvala žena i rekla da je ubila njihovo dvoje zajedničke dece, a sada će da se ubije i sama“. Policija je odmah izašla na lice mesta i kroz otvorena vrata balkona ušla u zajedničku kuću bračnog para.

Prema policijskom izveštaju, i policajci su bili zgroženi kada su naišli na leševe sedmomesečne i sedmogodišnje devojčice. U pomoć su odmah stigla dva helikoptera i nekoliko vozila Hitne pomoći.

Nažalost, bilo je prekasno i lekari nisu uspeli da ožive dvoje dece.

Majka monstrum je uhapšena, istraga zločina u toku

Kako je rekao glavni inspektor Johan Baumšlager, majka je uhapšena. Za nju važi pravilo nevinosti dok se ne dokaže krivica.

Austrijski dnevnik „Kronen cajtung” prenosi da raspolaže informacijama da je 36-godišnja majka udavila svoje dvoje dece u bazenu. Policija je i dalje na mestu užasa i užasa, a detalji o ovom jezivom slučaju očekuju se kasnije tokom dana. Istraga je u toku.

Kako prenose mediji, gradonačelnik Absdorfa Franc Dam, mesta gde je zločin počinjen, u šoku je, zajedno sa celokupnim okolnim stanovništvom.

- Zastrašujuće je da se ovako nešto može uopšte dogoditi - rekao je Dam loklanim medijima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija