• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.07.2023

14:03

Novorođenče pronađeno mrtvo i raskomadano u rancu!

Reuters

Vesti

Novorođenče pronađeno mrtvo i raskomadano u rancu!

Podeli vest

Mlada majka uhapšena je nakon što je novorođenče pronađeno mrtvo i raskomadano u rancu u njenoj kući u predgrađu Pariza.

Ova 21-godišnjakinja, čije ime nije navedeno, navodno se porodila u komuni Sten, u oblasti Sena Sen Deni u severnom predgrađu francuske prestonice.

Mlada žena, koja živi sa roditeljima, rekla je dvema drugaricama da se porodila. Prijateljima je tvrdila da je dete mrtvorođeno i pretila je da će ga raskomadati, navodi policija. Policajci veruju da se mlada žena možda porodila 17. jula.

Ona je navodno uhapšena u nedelju zbog krivičnog dela ubistvo maloletnika mlađeg od 15 godina, a zatim je puštena u ponedeljak i hospitalizovana u psihijatrijskoj ustanovi, a lekari su njeno mentalno stanje opisali kao "krhko".

Francuski tužioci su navodno rekli da su novorođenu bebu pronašli "raskomadanu, u rancu, u njenoj sobi".

Nadležni istražuju da li je znala da je trudna i da li je bolovala od stanja koje se zove poricanje trudnoće, tokom koga je žena podsvesno svesna svoje trudnoće, ali negira njeno postojanje.

Policija istražuje da li su njeni roditelji znali za trudnoću ili čedomorstvo.

Policija je saopštila da je istraga u toku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija