• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/mediji

07.08.2023

14:09

(FOTO/VIDEO) Ukrajinka ostala bez oka u ratu, a sada pozira za Plejboj! Manekenka zgodnim telom mami uzdahe širom sveta!

printscreen instagram

Vesti

(FOTO/VIDEO) Ukrajinka ostala bez oka u ratu, a sada pozira za Plejboj! Manekenka zgodnim telom mami uzdahe širom sveta!

Podeli vest

Ukrajinska manekenka koja je u ratu ostala bez oka pozirala je za Plejboj

Supruga ukrajinskog političara, koja je teško ranjena na početku rata, našla se na naslovnici prvog štampanog izdanja Plejboja u toj zemlji od izbijanja sukoba.

Irina Bilocerkovec se za prvi broj pojavila u metalnom bikiniju s povezom na oku i tako podigla prašinu u tamošnjoj javnosti. Mesecima je bila podvrgnuta hitnom lečenju i operaciji nakon što je bila žrtva oružanog napada dok je bila sa svojom decom i to samo tri dana nakon početka rata u Ukrajini februaru prošle godine.

Manekenka i TV voditeljka, čiji je suprug pomoćnik kijevskog gradonačelnika Vitalija Klička, postala je tada simbol otpora u Ukrajini. Irina se lečila u bolnici u Berlinu, a za magazin Plejboj je otkrila kako se osećala kad se prvi put videla u ogledalu nakon rekonstrukcije lica.

- Nedostaje mi oko, cevčice štrče svuda, kosa mi je bila obrijana nakon operacije. Šavovi, ožiljci, rane svuda... Bila sam poput Frankenštajna. Vilica mi je pukla poput grančice. Više nemam lepo lice, ali ostatak mog tela je prekrasan - rekla je Irina.

Manekenku su pogodili meci kad se vozila kući kroz bogati kijevski kraj sa svoje troje dece. Imala je čak četiri operacije, a ostala je bez oka i sa mnoštvom ožiljaka po telu.

- Nije to bilo pitanje očuvanja moje lepote već je bilo pitanje da ću preživeti ili neću. Lekari u Ukrajini rekli su da ću verovatno umreti. Nisam se složila s time - priseća se Irina.

Ukrajinsko izdanje Plejboja objavilo je zvaničnu izjavu u kojoj tvrde da je Irina heroina koju su predstavili u izdanju koje se bavi otpornošću ukrajinskih žena koje su bile povređene tokom rata, ali koje nisu izgubile želju za životom.

Otkako je prošle godine započela invazija na Ukrajinu, tamošnje izdanje Plejboja izlazi samo u onlajn obliku, a ovo je prva štampana verzija nakon više od 18 meseci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija