• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.08.2023

23:14

FBI potvrdio smrt čoveka nakon pretnji Bajdenu: Agent koji se sumnjiči za ubistvo podvrgnut ispitivanju

Tanjug/AP

Vesti

FBI potvrdio smrt čoveka nakon pretnji Bajdenu: Agent koji se sumnjiči za ubistvo podvrgnut ispitivanju

Podeli vest

Američki Federalni istražni biro (FBI) potvrdio je za RIA Novosti smrt jednog čoveka nakon što su obaveštajci došli u njegovu kuću sa nalozima za pretres i hapšenje zbog pretnji predsedniku Džou Bajdenu i drugim vladinim zvaničnicima.

- FBI istražuje agenta umešanog u pucnjavu koja se dogodila u sredu, 9. avgusta, u Provo, Juta . Incident je počeo kada su specijalni agenti pokušali da uhapse i pretresu naloge u jednoj kući. Subjekt je mrtav - saopštila je obaveštajna agencija...

Tužilaštvo Jute je, na zahtev RIA Novosti, dobilo dokument od okružnog tužioca, prema kojem je preminuli Kreg Robertson, koji je na internetu objavio brojne pretnje na račun američkog predsednika, potpredsednice Kamale Haris, državnog tužioca Merika. Garland, advokat Menhetna u Njujorku Alvin Breg, državni tužilac Njujorka Leticija Džejms .


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija