• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.09.2023

10:45

(VIDEO) Grci pobegli na krovove da spasu živu glavu! Ovo je dramatični snimak iz poplavljenog sela dok čekaju pomoć vojske!

printscreen/Facebook

Vesti

(VIDEO) Grci pobegli na krovove da spasu živu glavu! Ovo je dramatični snimak iz poplavljenog sela dok čekaju pomoć vojske!

Podeli vest

Posle naleta oluje ''Danijel'' većina sela u ravnici Kardica su pod vodom usled obilnih padavina.

Situacija u ravnici Kardica u Grčkoj je dramatična pošto su nakon naleta oluje "Danijel" skoro sva sela na tom području pod vodom zbog obilnih padavina.

 

 

U mnogim selima u opštini Palamas ljudi su se popeli na krovove ili viša mesta kako bi se spasili. Situacija u oblasti Metamorfozisu je srceparajuća, piše Prototema, a prenosi Telegraf.rs.

 

 

Zatražena je intervencija Oružanih snaga, a za spasavanje građana traže se i helikopteri.

Novo obaveštenje koje je jutros poslato Kardici poziva one na Palamasu da se udalje od podzemnih i prizemnih delova zgrada.

Očekuje se da će efekti nevremena početi da slabe od popodneva, dok će se od sutra vreme poboljšati.

 

 

U Grčkoj je broj žrtava oluje ''Danijel'' povećan na tri, a za još četiri osobe se traga, prenose danas grčki mediji. Kako piše Katimerini, poslednja žrtva je stariji muškarac koji je pronađen mrtav u oblasti Tesalije.

 

 

Taj 82-godišnjak je pronađen u besvesnom stanju pod automobilom na području Elinopirgosa, pošto ga je po izlasku iz kuće odnela bujica izazvana olujnim kišama.

Ranije su vatrogasne službe saopštile da je telo jedne starije žene pronađeno blizu priobalnog mesta na poluostrvu Pilion, kod luke Volos.

Prva žrtva nezapamćenog nevremena u Grčkoj bio je muškarac u Volosu na koga je u utorak pao zid.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija