• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.09.2023

14:30

Pronađene dve mrtve manekenke u Los Anđelesu! Porodice strahuju od serijskog ubice, mrtvu Niki jedva prepoznali

printscreen

Vesti

Pronađene dve mrtve manekenke u Los Anđelesu! Porodice strahuju od serijskog ubice, mrtvu Niki jedva prepoznali

Podeli vest

Članovi porodice zabrinuti su da je serijski ubica na slobodi nakon što su dve manekenke pronađene mrtve u roku od nekoliko dana i u blizini u Los Anđelesu.

Porodica je 10. septembra otkrila telo Nikol Niki Kouts u njenom stanu dva dana nakon što su se poslednji put čuli sa njom. Tada im je u porodi poslala da je krenula na sastanak.

Njena smrt se vodi kao sumnjiva dok se čeka izveštaj mrtvozornika.

Foto: Društvene mreže

 

 

Samo dva dana kasnije, telo Malise Muni (31) pronađeno je u njenom luksuznom stanu pet kilometra dalje u Los Anđelesu, nakon što je porodica zamolila da se proveri.

Rođaci Kouts rekli su na konferenciji za mediji da je "predator na slobodi", iako je jedino smrt Muni označena kao ubistvo.

Foto: Društvene mreže

 

 

Njena tetka Mej Stivens, koja je pronašla telo Niki, rekla je da su je jedva prepoznali.

"Mislim da je ubijena", dodala je ona, prenosi Daily mail.

Istraga je u toku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!
Ostali sportovi

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!

Naša bokserka Sara Ćirković koja je na Evropskom prvenstvu u Beogradu stigla do zlatnog odličja u kategoriji do 54 kilograma izjavila je na prijemu u zgradi Predsedništva da će maksimalno raditi kako bi osvojila medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

02.05.2024

11:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija