• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.09.2023

08:38

Horor! Dete u vrtiću umrlo od droge, troje u bolnici! Policija zavirila ispod kreveta i zatekla stravičan prizor!

Shutterstock

Vesti

Horor! Dete u vrtiću umrlo od droge, troje u bolnici! Policija zavirila ispod kreveta i zatekla stravičan prizor!

Podeli vest

Kilogram fentanila pronađen je ispod prostirke za spavanje u vrtiću u Njujorku gde je jedno dete umrlo, a troje prebačeno u bolnicu zbog predoziranja drogom, saopštila je policija.

Dete, koje je bilo u vrtiću samo nedelju dana, preminulo je u petak, a sumnja se da se predoziralo drogom, objavio je Bi-Bi-Si (BBC). Još troje dece primljeno je u bolnicu nakon što su bila izložena snažnom narkotiku u vrtiću u Bronksu.

Protiv dve osobe podignute su optužnice za ubistvo i zaveru zbog distribucije droge. Policija pretpostavlja da su deca, uzrasta od osam meseci do dve godine, udisala fentanil u vrtiću.

Prilikom pretresa vrtića pronađen je jedan kilogram fentanila "ispod prostirke na kojoj su deca ranije spavala", rekao je u ponedeljak glavni detektiv njujorške policije Džozef Keni.

Policija navodi da je droga pronađena u vrtiću mogla da ubije 500.000 ljudi. Fentanil, sintetički lek protiv bolova, 50 puta je jači od heroina.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija