• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.09.2023

17:58

''Žao mi je, moj otac Donald Tramp je preminuo!'' Morbidan tvit na nalogu sina bivšeg predsednika Amerike uzburkao javnost!

Tanjug/AP

Vesti

''Žao mi je, moj otac Donald Tramp je preminuo!'' Morbidan tvit na nalogu sina bivšeg predsednika Amerike uzburkao javnost!

Podeli vest

Tviter nalog sina Donalda Trampa bio je hakovan oko pola sata, tokom kojih je objavljeno više senzacionalističkih tvitova.

Tviter nalog Donalda Trampa Mlađeg hakovan je u sredu ujutru i preplavljen nizom neobičnih i zbunjujućih objava. Prvi u nizu hakovanih postova na platformi X, ranije poznatoj kao Tviter, glasio je: "Žao mi je što moram da saopštim da je moj otac Donald Tramp preminuo. Ja ću se kandidovati za predsednika 2024. godine."

U drugom postu je navedeno da će se "Severna Koreja će se uskoro pušiti", a u trećem je na meti bio izvršni direktor X Elon Mask.

Nekoliko drugih postova uključivalo je psovke, navodi Dejli Mejl.

Dokazujući da je još uvek živ, bivši predsednik je poslao poruku putem naloga na rivalskoj platformi.

Dugogodišnji portparol najstarijeg sina bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa, Endrju Surabijan, primetio je da su postovi rezultat hakovanja.

Manje od pola sata nakon što su postovi počeli, izgledalo je da je Tramp Mlađi povratio kontrolu nad svojim nalogom brisanjem tih postova.

Tvitovi su uklonjeni sa njegove stranice nešto pre 9 sati.

Pri pokušaju da ga kontaktiraju, portparol kompanije X je rekao da je zauzet i zamolio za kasnije obraćanje.

Trampova organizacija nije odmah odgovorila na zahtev za komentar u sredu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Au, kakav preokret Trampa! Trese se Amerika, Bajdenu stigle najgore moguće vesti!
NAPETO

Au, kakav preokret Trampa! Trese se Amerika, Bajdenu stigle najgore moguće vesti!

U prošlomesečnoj anketi Yahoo News/YouGov, aktuelni predsednik SAD Džo Bajden je predvodio u popularnosti ispred bivšeg predsednika Donalda Trampa sa solidnom razlikom (47% prema 41%). Ali, tokom poslednjih nekoliko nedelja leta, Bajdenova stalna prednost je nestala usred sve veće zabrinutosti oko njegovih godina i sposobnosti za još jedan mandat - kao i dugotrajnog pritiska republikanaca za njegov opoziv, javljaju "Yahoo News".

20.09.2023

12:22

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija