• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2023

19:03

Taoci nam neće biti smetnja! Izrael će napasti Gazu velikom snagom uprkos ljudskim žrtvama

Informer

Vesti

Taoci nam neće biti smetnja! Izrael će napasti Gazu velikom snagom uprkos ljudskim žrtvama

Podeli vest

Izrael će napasti palestinsku militantnu grupu Hamas u Gazi sa velikom snagom i u velikom obimu, čak i po cenu da povredi Izraelce koje Hamas drži kao zarobljenike, preneo je danas Tajms of Izrael pozivajući se na visokorangirani neimenovani izvor u izraelskoj vladi.

Isti izvor je rekao da ako Izrael ima precizne obaveštajne informacije o lokaciji izraelskih zarobljenika, onda će se uzdržati od napada na konkretnoj lokaciji, ali sve dok ne bude takvih informacija, svi ciljevi Hamasa biće targetirani.

Ranije danas minstar odbrane Izraela Joav Galan rekao je da je naredio ''potpunu opsadu'' Pojasa Gaze.

"Naredio sam potpunu opsadu pojasa Gaze. Neće biti struje, hrane, goriva, sve je zatvoreno", rekao je Galan i dodao da se Izrael bori protiv, kako je naveo, ''životinja u ljudskom obliku'' i da se "ponaša u skladu sa tim.

Pored toga, Izrael je danas prekinuo dotok vode u Gazu, nakon što su juče prekinute isporuke struje i goriva.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija