• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Infromer.rs

18.10.2023

14:00

Loše vesti za Britance i Nemce: Odzovilo razularenim turistima, Španci uvode ''crne liste'' na čuvenim parti destinacijama!

Shutterstock/oneinchpunch

Vesti

Loše vesti za Britance i Nemce: Odzovilo razularenim turistima, Španci uvode ''crne liste'' na čuvenim parti destinacijama!

Podeli vest

Direktor turizma Balearskih ostrva Jaume Bauza potvrdio je da će se novi propisi "uskoro" primenjivati u nekim oblastima.

Regionalne vlade španskih Balearskih ostrva razmatraju stvaranje crne liste pijanih turista koji krše pravila ponašanja na ovim popularnim destinacijama. Među onima koji razmišljaju o novoj meri su i poznate destinacije za tzv. partijanere - Majorka i Ibica.

Predviđa se da bi najgore mogli da prođu britanski i nemački turisti, koji prednjače u pogledu neprijatnog pijanstva i nedoličnog ponašanja u turističkim destinacijama, prenosi Fenix magazin.

Direktor turizma Balearskih ostrva Jaume Bauza potvrdio je da će novi propisi "uskoro" biti primenjeni u nekim oblastima kao što su Magaluf i zapadni deo San Antonija na Ibici. Prema novim odredbama, turisti će biti kažnjeni velikim novčanim kaznama ili proterani iz hotela.

Razmatra se i ograničavanje gostiju u ol inkluziv odmaralištima na šest alkoholnih pića dnevno, ipak trenutno se ne zna hoće li i taj predlog biti uvršten u novi pravilnik za turiste.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija