• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.10.2023

16:55

Stravično ubistvo Albanke: Supružnici se burno posvađali, kad je čuo šta mu je rekla brutalno ženi oduzeo život!

Pixabay/djedj

Vesti

Stravično ubistvo Albanke: Supružnici se burno posvađali, kad je čuo šta mu je rekla brutalno ženi oduzeo život!

Podeli vest

Navodno, kao uzrok svađe navodi se ljubomora.

Etleva Bodi (31), poreklom iz Albanije, preminula je nakon što ju je u 41-godišnji suprug, Selami Bodi, zadavio u njihovoj spavaćoj sobi u Savoni.

Prema informacijama koje poseduje italijanska policija, Etleva i njen suprug su se žestoko posvađali u noći između petka i subote. Navodno je ljubomora bila uzrok svađe, prenosi Telegraf.

Naime, žena je bila u kupatilu i pričala telefonom, a muž ju je zadavio nakon što je čuo razgovor u kojem je pominjala njega. Zatim, kada je shvatio da više ne diše, pozvao je Hitnu pomoć.

Medicinsko osoblje nije uspelo da oživi ženu uprkos brzom dolasku na lice događaja. Odmah je prevezena u bolnicu, gde je bila u komi gotovo dva dana pre nego što je proglašena mrtvom.

Otac je priveden i sada se nalazi u pritvoru u Đenovi.

Tragedija se dogodila dok su njihova četiri sina spavala u svojim sobama. Nakon hapšenja oca i smrti majke, deca su privremeno smeštena kod svog ujaka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

(VIDEO) Đorđa Meloni ostavila muža jer je tražio grupni seks! Procureo snimak kako se on nabacuje koleginici!
Ljubavni problemi šefice italijanske vlade

(VIDEO) Đorđa Meloni ostavila muža jer je tražio grupni seks! Procureo snimak kako se on nabacuje koleginici!

Italijanska premijerka Đorđa Meloni (46) ostavila je nevenčanog supruga, sa kojim ima ćerku, posle skoro deset godina zajedničkog života. Ona je saopštila da se rastaje od poznatog italijanskog TV voditelja Andrea Đambruna (42) nakon što su objavljeni snimci na kojima se čuje kako se on nabacuje svojim koleginicama i predlaže im grupni seks.

25.10.2023

22:01

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija