• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.10.2023

08:05

(VIDEO) Katastrofa! Kolona ruskih tenkova upala u zasedu, Ukrajinci nemilosrdno spržili veliku oklopnu silu!

Printscreen/Twitter, Reuters

Vesti

(VIDEO) Katastrofa! Kolona ruskih tenkova upala u zasedu, Ukrajinci nemilosrdno spržili veliku oklopnu silu!

Podeli vest

Ukrajinska vojska je gađala konvoj ruskih vojnih vozila koji se probijao ka ukrajinskim linijama.

Ukrajinsko ministarstvo obrane podelilo je snimak napada 31. mehanizovane brigade, koji pokazuje nešto što izgleda kao niz vozila koja se kreću ukrajinskim selima. 

 

 

Kada je snimak nastao?

Na društvenim mrežama se razvila rasprava oko toga kada je nastao snimak, pogotovo jer neki tvrde kako se na snimku vidi da tenkovi ostavljaju trag u snegu. Prema njima, to znači da je snimak nastao pre dosta vremena jer temperature u Krasnogorevki poslednjih dana idu čak iznad 20 stepeni.

NOELreports, proukrajinski profil na društvenoj mreži Iks koji prati situaciju u ratu, piše da je reč o kvalitetnijem snimku od pre nedelju dana. Temperature su u Krasnogorevki sredinom meseca zaista padale ispod nule, tako da su se pojavili i navodi da se na snimci vidi mraz. 

Jedan od komentatora je napisao kako je snimak takav jer je snimljen uređajem za noćno gledanje, te da ruski tenkovi svojim valjcima protiv mina krče put kroz polje i ostavljaju vidljive tragove.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija