• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.11.2023

17:17

Umrla sestra Donalda Trampa! Tuga u porodici bivšeg američkog predsednika

EPA

Vesti

Umrla sestra Donalda Trampa! Tuga u porodici bivšeg američkog predsednika

Podeli vest

Starija sestra bivšeg predsednika Donalda Trampa, Marijana Tramp Beri, umrla je u 86. godini.

Ona je pronađena mrtva u svom stanu na Petoj aveniji oko 4 sata ujutro, rekli su izvori za "ABC News". Nije bilo znakova traume ili povreda, javlja "Daily Mail".

Kancelarija glavnog medicinskog istražitelja u Njujorku utvrdiće uzrok smrti.

Ekipe Hitne pomoći reagovale su na poziv osobe sa zastojem srca, rekli su izvori.

Portparol bivšeg predsednika Trampa odbio je da da komentar.

Beri je bila viši sudija u američkom Apelacionom sudu za treći okrug sve dok se nije penzionisala 2019. Nju je tadašnji predsednik Ronald Regan imenovao u Okružni sud SAD za okrug Nju Džersi 1983. godine, a zatim ju je u Apelacioni sud za treći okrug 1999. imenovao tadašnji predsednik Bil Klinton.

Beri se penzionisala usred istrage o prekršajima u sudstvu u vezi sa navodnim lažnim porezima i finansijskim transakcijama koje su izvršili njen otac i braća i sestre. Istraga je zatvorena bez zaključka kada se Beri penzionisala u februaru 2019.

Troje od četvoro predsednikove braće i sestara je do sada umrlo. Robert Tramp, njegov najmlađi brat, preminuo je u avgustu 2020. u 71. godini. Fred Tramp Mlađi preminuo je od srčanog udara sa samo 42 godine u septembru 1981. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija