• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.11.2023

23:07

Izrael neće dominirati Gazom! Iran zapretio Tel Avivu: Budite uvereni...

Shutterstock/društvene mreže

Vesti

Izrael neće dominirati Gazom! Iran zapretio Tel Avivu: Budite uvereni...

Podeli vest

Komandant snaga Kuds Korpusa iranske islamske revolucionarne garde (IRGC) Ismail Kaani rekao je da Izraelu neće biti dozvoljeno da dominira u Pojasu Gaze.

Telegram kanal Brigada Al-Kasam, vojnog krila palestinske grupe Hamas , objavio je poruku Kaanija njenom vođi Mohamedu Deifu. U njemu Kaani naziva Deifa „živim mučenikom“ i navodi da je operacija Al-Kasam brigade Al-Aksa Potop, pokrenuta 7. oktobra, dokazala da je Izrael „slabiji od mreže“ i da je palestinska grupa sposobna da „ inicijativa i inovativnost“.

- Budite uvereni da vaša braća u Al-Kudsu i osovini otpora (šiitske grupe u Iraku , Siriji , Libanu i drugim zemljama – prim. aut.) neće dozvoliti ovom divljem neprijatelju (Izraelu – prim. aut.) i onima koji stoje iza njega, „monopolizuju Gazu i njene nepokolebljive herojske stanovnike i neće mu dozvoliti da ostvari svoje prljave ciljeve u Gazi i Palestini - navodi se u poruci.

Kaani takođe piše da Iran ponovo potvrđuje „zavet, obaveze vere i bratstva“ i uverava da će učiniti „sve što mora da se uradi u ovoj istorijskoj bici“ kao podršku otporu.

- U svoje lično ime i u ime vaše braće u rukovodstvu Islamske Republike Iran, čestitam Vama i svim borcima za veru, kao i celom palestinskom narodu, na ovoj trijumfalnoj pobedi i jedinstvenim dostignućima bez presedana. istorija borbe protiv ovog cionističkog entiteta - navodi se u pismu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija