• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.11.2023

10:25

Opa! Milej poslao Zelenskom neočekivanu ponudu! Iz Argentine otkrili o čemu se radi! "Predložio je..."

Reuters

Vesti

Opa! Milej poslao Zelenskom neočekivanu ponudu! Iz Argentine otkrili o čemu se radi! "Predložio je..."

Podeli vest

Izabrani predsednik Argentine Havijer Milej predložio je Volodimiru Zelenskom da u Argentini i održi konferenciju posvećenu rešavanju ukrajinskog sukoba, rekla je u razgovoru sa novinarima Milejeva savetnica za spoljne poslove Dajana Mondino

Milej je predložio organizovanje mirovnu konferenciju u Latinskoj Americi o Ukrajini, a mi smo se ponudili kao mesto održavanja ako bi to bilo prikladno - rekla je ona.

Opozicioni lider Havijer MIlej pobedio je na predsedničkim izborima u Argentini prošle nedelje, 19. novembra, pobedivši svog rivala, kandidata vladajuće stranke Serhija Masu, za deset odsto.

Analitičari su saglasni da je kandidat iz redova političkih autsajdera, koji se istakao oštrim kritikama na račun "političke kaste", postigao mnogo bolje rezultate od očekivanih.

Politički establišment je Mileja, koji je sličan Trampu, na početku odbacivao kao smešnog TV klovna. Njegova stranke će svakako imati značajan uticaj u Kongresu, prilikom čega će Milej imati snažnu platformu za svoje nekonvencionalne ekonomske stavove, piše "Rojters".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija