• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.11.2023

13:55

Veoma čudno! Tramp se oglasio o Izraelu, pa postavio ključno pitanje! "Da li je neko primetio..."

Pexels, Reuters

Vesti

Veoma čudno! Tramp se oglasio o Izraelu, pa postavio ključno pitanje! "Da li je neko primetio..."

Podeli vest

Bivši predsednik SAD Donald Tramp smatra da Hamas ne poštuje SAD jer među oslobođenim taocima još uvek nije bilo Amerikanaca, napisao je na društvenoj mreži "Tru Sošl".

- Da li je još neko primetio da je Hamas vratio ljude iz drugih zemalja, a da još nije vratio nijednog američkog taoca? Za to postoji samo jedan razlog - nema poštovanja prema našoj zemlji ili našem rukovodstvu. Ovo je veoma tužan i mračan period za Ameriku - piše Tramp.

U okviru primirja između Izraela i Hamasa, strane u sukobu su već izvršile dve razmene zatvorenika i talaca. Tako je palestinski pokret oslobodio ukupno 26 izraelskih talaca, 14 Tajlanđana i jednog Filipinca u zamenu za 78 palestinskih zatvorenika.

"Ne znamo kada će se to dogoditi"

Sa svoje strane, Džozef Bajden  je u petak rekao da nema informacije o tome kada će američki taoci biti oslobođeni. 

- Ne znamo kada će se to desiti, ali se nadamo da hoće - odgovorio je predsednik na pitanje o tome.

U međuvremenu je izraelski list "Najnovije vesti" izvestio, pozivajući se na izraelske zvaničnike, da je Hamas već dostavio Izraelu spisak talaca koji će biti oslobođeni ove nedelje. Očekuje se da će na listi biti državljani SAD.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija