• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.11.2023

20:24

U bolovima, prestrašena, ali živa! Ovo je Mia koju je Hamas oslobodio posle 54 dana, prvi talac, snimali joj rane

Printscreen

Vesti

U bolovima, prestrašena, ali živa! Ovo je Mia koju je Hamas oslobodio posle 54 dana, prvi talac, snimali joj rane

Podeli vest

Izraelski taoci Mia Šem (21) i Amit Susana (40) pušteni su danas na slobodu, potvrdila je izraelska vojska.

Izraelske odbrambene snage (IDF) saopštile su da je Hamas prvo žene predao crvenom krstu, a da su potom izraelske snage preuzele brigu o njima.

U ovom trenutku radi se na njihovom prebacivanju na izraelsku teritoriju. Očekuje se da će biti dovedeno u bazu Hacerim na jugu Izraela.

Mijin otac je presrećan što mu ćerka dolazi kući. Inače, u pitanju je devojka koja ima francusko-izraelsko državljanstvo.

Očekuje se da u narednim satima bude pušteno još nekoliko talaca.

 

 

Podsetimo, Mia koja je danas puštena bila je prvi talac kojeg je Hamas snimio, a potom taj video objavio.

- Zovem se Mia, imam dvadeset jednu godinu, ja sam iz Šohama. Trenutno sam u Gazi. Vratila sam se u subotu rano ujutru sa žurke u Sderotu. Teško sam povređena, imam ranu na ruci. Doveli su me u Gazu i odveli su me u bolnicu ovde. Brinuli su se o meni, davali lekove. Samo molim da me vratite kući što pre mojoj porodici, da ponovo vidim moje roditelje, moju braću i sestre. Molim vas, izvedite me odavde što je moguće - govorila je tada u videu.

Posle tog potresnog videa, oglasili su se i njeni braća i majka, objasnili su kako je bilo videti Miu posle nekoliko dana terora.

- Vidim da je prošla kroz svašta, vidim da je u bolovima, povređena je. Izgleda prestrašeno, ali je živa - izjavila je majka Keren Šem u razgovoru za "Si-En-En".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija