• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.12.2023

11:00

Zaharova otkrila brutalni američki scenario za Ukrajinu, Moskva zna šta spremaju! "To je ravno smrti!"

EPA

Vesti

Zaharova otkrila brutalni američki scenario za Ukrajinu, Moskva zna šta spremaju! "To je ravno smrti!"

Podeli vest

Amerika će nastaviti da podstiče sukob u Ukrajini i 2024. godine i učiniće sve da tema podrške kijevskog režima ostane aktuelna, izjavila je portparol Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.


- Ako uspeju da izvuku novac od svojih poreskih obveznika - to će i uraditi. Ako ne uspeju, podsticaće kijevski režim na strašna dela, uključujući terorističke napade, kako bi pokazali aktivnost u tom pravcu - izjavila je Zaharova za radio Komsomoljska pravda.

Kako je dodala, predstavnici Demokratske partije u SAD neće moći da odustanu od podrške Kijevu tokom predizborne trke za predsedničke izbore, koji će biti održani sledeće godine.

- Koristiće se svakakve metode i, naravno, to će biti velika i beskonačna informaciono-politička predstava jer će u suprotnom morati da priznaju da im se taj projekat raspao, a za demokrate, za one koji sada idu u izborni ciklus, to je ravno smrti - ocenila je Zaharova, istakavši da Belu kuću ne interesuje sudbina same Ukrajine i Ukrajinaca.

Predsednički izbori u SAD biće održani 5. novembra 2024. godine. U izbornoj trci učestvuju tri nezavisna kandidata, isto toliko iz Demokratske stranke, uključujući aktuelnog američkog predsednika Džozefa Bajdena, i sedam političara iz Republikanske partije, uključujući bivšeg predsednika Donalda Trampa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Navijači mogu da odahnu! Legendarni fudbaler ostaje u Liverpulu!
Fudbal

Navijači mogu da odahnu! Legendarni fudbaler ostaje u Liverpulu!

Jedna era na stadionu "Enfild" je okončana. Jirgen Klop nakon devet uspešnih sezona napušta klupu Liverpula, a među navijačima je postojala bojazan da bi isto mogao da učini Mohamed Salah. Ipak, Egipćanin se oglasio i potvrdio da će i naredne sezone nositi dres engleskog velikana.

21.05.2024

13:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija