• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti

15.01.2024

18:48

Virus je spreman, može li Moskva zaustaviti zlo?! Iz Davosa svetu prete pandemijom "Bolesti X" - 20 puta smrtonosnijom od korone!

clipart

Vesti

Virus je spreman, može li Moskva zaustaviti zlo?! Iz Davosa svetu prete pandemijom "Bolesti X" - 20 puta smrtonosnijom od korone!

Podeli vest

Svetski ekonomski forum, koji se održava u Davosu do 19. januara, objavio je da će jedna od glavnih tema biti „Bolest X", koja može biti 20 puta smrtonosnija od pandemije koronavirusa. I navodno odneti 300 miliona života širom planete.

Panel o toj novoj opasnosti biće održan 17. januara. Na njemu će nastupiti i šef Svetske zdravstvene organizacije Tedros Adhanom Gebrejesus, brazilski ministar zdravlja i zdravstveni stručnjaci iz većeg broja zemalja.

- Diskusija o "Bolesti X", koja će biti održana u Davosu, u funkciji je namere globalista da unište dobar deo čovečanstva. Ta diskusija nije plod brige za čovečanstvo koje može da strada tokom sledeće pandemije. To je najava novog plana globalista za uništenje stanovništva planete Zemlje do nivoa koji njima odgovara - ocenio je Aleksandar Dudčak, vodeći istraživač Instituta zemalja ZND.

Dudčak upozorava da najava panela sugeriše da globalisti imaju gotov virus, koji će „pustiti u opticaj" u bliskoj budućnosti:

- Organizovanje panela u Davosu svedoči da globalisti za Bolest X imaju i gotove vakcine za prodaju. One neće toliko štititi od bolesti koliko će vakcinisani imati dodatne komplikacije tokom daljeg života. Oni će posle panela ponovo nametati model ponašanja država koje su lišene suvereniteta i koje su im pod kontrolom".

Dudčak je uveren da su skriveni ciljevi širenja novog virusa: stvaranje planetarnog digitalnog koncentracionog logora, razdvajanje ljudi, uvođenje uvođenje obrazovanja na daljinu i komunikacija na daljinu.

- Najavljeno moramo shvatiti ozbiljno. Na sreću, naglasio je, Rusija ima suverenitet pa može sama da reši sve svoje probleme - jasan je on.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija