• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Daily mail

20.01.2024

13:14

Varala muža na parkingu, sada bi da vlada Amerikom?! "Lično sam je video kako mu seda u krilo..."

EPA

Vesti

Varala muža na parkingu, sada bi da vlada Amerikom?! "Lično sam je video kako mu seda u krilo..."

Podeli vest

Niki Hejli (51) koja vodi trku sa Donaldom Trampom za kandidata republikanaca na američkim predsedničkim izborima, godinama je varala svog supruga Majkla, tvrdi britanski Dejli mejl.

 

Hejli je prema navodima britanskog talboida lagala američku javnost kad je 2008. godine tokom guvernerske kampanje negirala da je imala dve vanbračne veze.

Vil Folks (49) i Lari Marčant (61) potpisali su izjave pod zakletvom 2010. godine u kojima se navodi da su imali seksualne odnose sa Heli koja je tada bila poslanica Južne Кaroline da bi nakon toga postala guvernerka.

Niki Hejli je tada negirala optužbe i tvrdila da je "100 odsto verna" ocu svoje dvoje dece sa kojim je u braku 28 godina. Upravo svog muža, majora Majkla Hejlija, koji je 2012. bio u Avganistanu u sastavu Nacionalne garde, političarka sada često navodi kao razlog za svoju predsedničku kandidaturu.

Najbliži su navodno svesni Hejlinog neverstva dok je bila poslanik u Južnoj Кarolini. Tu su priče o sastancima na zadnjem sedištu njenog automobila i plesu u krilu njenih ljubavnika po barovima, ali i noćima provedenim u dupleksu u Кolumbiji u Južnoj Кarolini.

Hejli nije odgovorila na zahtev Dejli mejla za komentar.

Zanimljivo je da se ova informacija pojavila u momentu kada se Hejli sprema za predizbore u Nju Hempširu 23. januara i borbu za drugo mesto u trci za republikanskog predsedničkog kandidata nakon što je Ron Desantis osigurao dva poena prednosti u odnosu na nju na unutarstranačkim izborima u Ajovi u ponedeljak.

 

Ljubavnici sve otkrili

Jedan od navodnih ljubavnik, Folks je u izjavi iz 2010. godine naveo da se sa Hejli upustio u neprikladnu fizičku vezu koja je uključivala brojne slučajeve neprikladnog seksualnog kontakta. Rekao je da je prvi put poljubio Hejli u automobilu početkom 2007. godine i da je imao redovne sastanke sa njom u svom stanu u centru Кolumbije. Napisao je da je raskinuo sa Hejli u junu 2007.  kad je počeo da izlazi sa ženom koju je oženio sledeće godine.

Marčant, lobista Kolubije, pod zakletvom je napisao izjavu da je imao seksualne odnose sa Hejli u njenoj hotelskoj sobi na konferenciji u Solt Lejk Sitiju u junu 2008. godine.

- Hejli i ja smo se nakon zajedničke večere i pića sa ostalim učesnicima vratili u njenu sobu gde smo imali seksualni odnos. Tamo sam proveo ostatak večeri. Izašao sam iz njene sobe oko 6 ujutru. Javno sam se oglasio po ovom pitanju tek nakon što su me kontaktirali mediji i nakon što sam čuo predstavnicu Hejli kako tvrdi da je bila 100 odsto verna svom suprugu kao odgovor na tvrdnje Folksa - naveo je Marčant.

On je, inače, u to vreme bio oženjen, a razveo se 2013. godine. Njegova supruga je u sudskim dokumentima citirala aferu Hejli.

Svi znali za aferu

Izvor Dejli mejla navodi da su bliski saradnici znali za aferu i da su se Hejli i Marčant kasno sastajali u njegovoj kancelariji. Drugi istaknuti republikanac iz Južne Кaroline rekao je da je redovno viđao njen automobil ispred Folksovog dupleksa u Кolumbiji. Dodao je da Hejli nije krila svoje navodne afere sa muškarcima.

- Lično sam je video kako sedi u Larijevom krilu. Mnogo ljudi ju je videlo kako sedi u njegovom krilu - navodi izvor.

Treći svedok, jedan od Hejlinih bivših zaposlenih u kampanji, rekao je za Dejli mejl da niko od njih nije sumnjao u prirodu njene veze sa Folksom i Marčantom. Četvrti izvor, visoki politički zvaničnik u Južnoj Кarolini, tvrdi da su mu jedan dvojice političara, ne navodeći koji, priznao da je imao seks sa Hejli u njenom automobilu na parkingu restorana.

Zanimljivo je da su tvrdnje o neverstvu Hejli prvi put javno iznesene tokom njene kampanje za guvernera 2010. godine. Skandal nije uspeo da uništi kampanju. Hejli je bila guvernerka do 2017. godine kad je, u administraciji Donalda Trampa, postala ambasadorka u Ujedinjenim nacijama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija