• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

10.02.2024

09:31

Nemci žestoko napali Šolca nakon što se narugao Putinovom intervju Karlsonu! Haos na mreži "Iks"!

EPA

Vesti

Nemci žestoko napali Šolca nakon što se narugao Putinovom intervju Karlsonu! Haos na mreži "Iks"!

Podeli vest

Nemački kancelar Olaf Šolc kritikovao je intervju ruskog predsednika Vladimira Putina američkom novinaru Takeru Karslonu tokom susreta sa šefom Bele kuće Džozefom Bajdenom, piše nemački list Velt.

Kako tvrdi izdanje, Šolc je intervju nazvao "smešnim" i rekao da je Putin za 127 minuta ispričao "apsurdnu istoriju razloga zbog čega je pokrenut rat".

Nemački kancelar je potom svoj stav javno objavio i na društvenoj mreži "Iks", međutim, ubrzo je naišao na osudu.

U komentarima su, naime, korisnici društvene mreže kritikovali stav Šolca i pozvali ga da posluša šta je to Putin sve rekao i da "prestane da se ponaša kao američka marioneta".

 

 

 

"Vi i Habek (nemački ministar ekonomije Robert Habek, prim.prev.) lažete nemački narod", komentarisao je korisnik "Iksa" pod nazivom Hartmut.

"Šta je sa Severnim tokom, želim odgovor", navodi korisnica ReBelle.

"Gospodine kancelare, gospodin Putin je u ovom intervjuu rekao da bi Rusija rado isporučila gas Nemačkoj, preko Severnog toka 2 ili preko Poljske ili Ukrajine. Uvek ste govorili da je Rusija zatvorila slavinu, šta je sa tim? I ko je to sad digao u vazduh?", pitao je Vincent Maurer.

"Turbina je još u Nemačkoj...", navodi Paukštat Ridiger.

"Rugaš se svom narodu, teraš ga da pati, teraš ga do zida", piše Sergio Lore.

Mnogi su, kao odgovor, delili deo intervjua gde Putin govori o  tome da Nemačka ne želi da otvori gasovod ka Rusiji, već, vođena interesima kolektivnog Zapada, plaća mnogo veću cenu energenta što se odražava na ekonomiju i standard ljudi.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija