• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Webtribune

12.02.2024

20:46

Kreće frka u SAD! Klintonovi u problemu posle Putinovog intervjua! Koliko novca su uzeli do stranih vlada i oligarha?!

EPA

Vesti

Kreće frka u SAD! Klintonovi u problemu posle Putinovog intervjua! Koliko novca su uzeli do stranih vlada i oligarha?!

Podeli vest

Analitičar sa Volstrita, Čarls Ortel, izjavio je da porodica Klinton ima razloga da se plaši intervjua koji je američki novinar Taker Karlson, uradio sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Bivša državna sekretarka Hilari Klinton nazvala je Takera „korisnim idiotom", tvrdeći da američi novinar širi laži Vladimira Putina o Ukrajini.

Ortel kaže, da je Karlson danas jedan od najpraćenijih i najuticajnijih novinara u svetu, dodajući da porodica Klinton „svakako ima čega da se plaći jer je blizu 5. novembar 2024".

Analitičar Volstrita, koji je tokom nekoliko godina vodio privatnu istragu o optužbama za prevaru od strane Klintonove fondacije, primetio je da „postoje ozbiljna pitanja bez odgovora o tome koliko je novca uloženo od stranih vlada i oligaha za finansiranje Hilarine političke kampanje, uključujući donacije ukrajinskog oligarha Viktora Pinčuka i njegove supruge.

Dodao je i da postoji zabrinutost, kao i u slučaju Bajdenovih, da je porodica Klinton decenijama nezakonito eksploatisala svoje fondacije kako bi se obogatila.

- Hilari Klinton se neće po dobru pamtiti u istoriji, rekao je Ortel.

On je naglasio da su „globalisti štitili i promovisali moćne parove poput Klintonovih".

- Mnogi zlonamernici, uključujući Klintonove, imaju čega da se plaše dok Tramp juri ka potencijalnom novom izboru, kazao je Ortel.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija