• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

13.02.2024

13:04

Novi krvavi rat dolazi?! Brutalna odmazda na granici, ima poginulih! "Ovo je odgovor na provokaciju!" (VIDEO)

Printskrin Tviter/Moshe Schwartz

Vesti

Novi krvavi rat dolazi?! Brutalna odmazda na granici, ima poginulih! "Ovo je odgovor na provokaciju!" (VIDEO)

Podeli vest

Državna pogranična služba Azerbejdžana sprovela je vojnu operaciju na granici sa Jermenijom, objavljeno je na sajtu službe.

U saopštenju se navodi da je operacija odmazde izvedena kao odgovor na jučerašnju provokaciju Oružanih snaga Jermenije.

Tokom operacije potpuno je uništen borbeni punkt jermenskih snaga u blizini naselja, odakle je juče jermenska vojska gađala položaje snaga Državne pogranične službe Azerbejdžana, a tom prilikom je ranjen jedan azerbejdžanski vojnik.

Ministarstvo odbrane Jermenije saopštilo je da su prilikom granatiranja koje je izvela azerbejdžanska strana na granici poginula četiri vojnika, dok je jedan ranjen.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je, komentarišući ovaj događaj, da ovakva dešavanja ne doprinose napretku pregovaračkog procesa između dve zemlje, ali da se Rusija nada da će se proces potpisivanja mirovnog sporazuma između Bakua i Jerevana nastaviti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija